történetek tetoválás

A Tetoválás - mint tudjuk - egy olyan dolog, amit nehezen, és kicsit sem fájdalommentesen tud csak az ember eltüntetni, ezért mindig jól át kell gondolnunk, hogy milyen tetoválást csináltatunk, és hogy hova is kerül, ami nem zavar majd az elkövetkezendő X évben. Ez a lány nem csak a tetoválás kiválasztásában volt meggondolatlan, de olyan tetoválóművészt választott, aki még a testrészekkel is bajban van.

 

Wilma Hägglund egy svéd nő, aki úgy gondolta, jó lesz hirtelen felindulásból varratni egy semmitmondó feliratot a szája belsejébe. Valószínűleg az volt a cél, hogy amíg ez menő, addig vagizik vele, majd ha nem akarja, úgyse látják, hiszen belül van. Ezt a tervét igencsak keresztbe húzta a „tetoválóművész”, aki a vicces „meow” feliratot nem belülre, hanem kívülre tetoválta fel, tehát az alsó ajkára.

Azt, hogy ez hogyan nem tűnt fel Wilmának, az máig rejtély, de az biztos, hogy megissza a levét a meggondolatlanságának.

történetek tetoválásMint ahogy cikkem elején is írtam, egy esélye van annak, aki ilyen helyzetbe kerül, ami nem más, mint a lézeres eltávolítás. Ez egy ilyen érzékeny részen még fájdalmasabb, mint alaphelyzetben, és bizony kell jó pár alkalom, mire úgy ahogy eltűnik a tetoválás.

Wilma megmutatta, hogy hogyan is néz ki a tetoválása a kezelések után, aminek végén szerencséjére teljesen eltűnt a "remekmű". 

történetek tetoválás

Képek: TikTok (wilmah10), Shutterstock