hajápolás

Nem elvárható véleményem szerint az, hogy egy nőnek minden nap tip-top kinézettel kell rendelkeznie. Nekünk is van olyan, amikor egy hosszú, melós nap után nincs kedvünk még egy órát melózni a hajunkon, vagy csak annyira későn érünk haza, hogy már nem akarjuk felkelteni a család többi tagját a hajszárítóval. Ennek ellenére nagyon igénytelenül tud kinézni az, amikor feltűnően látszik az elhanyagolt haj. Persze vannak azok a szerencsések, akik ha egy hétig nem mosnak hajat, akkor is csak minimálisan zsíros a hajuk, azonban nagyobb sajnos azoknak a tábora, akiknek két három nap után már esélytelen a kiengedett hajkorona.

Erre az esetre hoztam most pár tuti hajstílust, amivel tuti nem látszol igénytelennek!

 

Két copf, többi kiengedve

hajápolás

Ez a stílus kicsit óvodásnak tűnhet, de jól tud ez kinézni, ha értelmesen megcsináljuk. Semmire sem lesz szükségünk, mint két kis hajgumira és egy fésűre. Nagyon egyszerű, ugye?

Pár tincs kint

hajápolás

A jól bevált, félig copf, félig kiengedett haj mindig nagy mentőöv, ha már nem szalonképes a hajunk. Igazán feldobja azonban az, ha pát tincset különveszünk, így nem lesz olyan „lenyalt” beütése. Ehhez jó, ha használsz fixálót, hogy ne álljon fent szanaszét a haj, hanem szépen rásimuljon a fejedre.

Visszafordított copf

hajápolás

A hétköznapi lófarkat mindenki ismeri, azonban találtam egy trükköt, ami igazán feldobja azt. Miután felkötötted a hajad, fordítsd vissza a copfot, ezzel dúsabb hatást biztosítva neki. 

A fonás mindig hatásos

hajápolás

Személy szerint nekem csak az első pár tincs az, ami három nap után már rosszul néz ki, de szerencsére ennek is van megoldása, anélkül hogy fel kellene kötni a hajat. Az első pár tincset, ami már igazán zsíros fonjuk be kétoldalt, és egy mini hajgumival gumizzuk össze.

Kócos konty

hajápolás

Ez leginkább akkor működik, ha hosszú hajjal rendelkezel. Azt hiszem nem kell magyarázni, leginkább NE használj fésűt, és kontyold össze úgy, ahogy éppen esik. Húzz ki pár tincset, és íme a laza haj.

 Melyiket fogod kipróbálni?

Képek: ShutterStock, Pinterest, TikTok