hírek egyéb

Az egész ország megrendült, amikor szeptember 8-án jött a lesújtó hír: elhunyt a királynő. Egy egész világ gyászolja és hiányolja, de cikkem nem a szomorú része felé irányul a témában, hanem a csodálatos, vidám élete egyik meghatározó dolgára, a megjelenésére. Arra, hogy mégis hogyan tudta megőrizni bőre fiatalságát és szépségét egészen 96 éves koráig.

 

hírek egyéb

Mindenki azt hiszi, hogy luxusmárkákkal tartotta meg báját a királynő, ami határozottan téves információ. Erzsébet mindenben hagyománytisztelő volt, így az arcápolási termékeknél is, amiket használt. Nem váltogatott, nem tesztelgetett, a jól bevált kozmetikumokat használta hosszú évtizedekig.

Mint ezt mindenki tudja, a királynő mindig tökéletes sminkkel érkezett, imádta a rúzsokat, amiket nem félt bármilyen rendezvényen felfrissíteni, holott ezzel szabályt szegett. (Mint tudjuk, a királyi családban nem szabad nyilvánosan megigazítani a sminket.)

hírek egyéb

A kedvenc márkája

A számára legkedvesebb, leginkább használt márkájával való kapcsolata nagyon régre, a koronázása napjáig nyúlik vissza. Ezen a napon kérte fel először a Clarins nevezetű márkát, hogy készítsenek neki egy alkalomhoz illő rúzst. A királynőnek annyira bejött a termék, hogy azóta is ezt a márkát használta.

hírek egyéb

Feszes, hidratált arcbőr

Erzsébet arca nem ám az angol levegőtől volt ilyen friss, fiatalos és ápolt, hanem egy ősrégi sminkbrand, az Elizabeth Arden termékei a felelősek érte. Ezen belül is volt egy igazi kedvence, az Eight hour termék, ami mélyen táplálja az arcbőrt.

hírek egyéb

Tehát bár meglepő, de a szeretett királynő olyan termékekkel tartotta magát ennyire fitten és fiatalon, amiket egy egyszerű drogériából is simán be tudunk szerezni. 

Képek: Shutterstock