Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ne dobd ki a vöröshagyma héját, ezekre mind gyógyszer

vöröshagyma

Egészen idáig csak főzéshez használtuk a vöröshagymát, és alig vártuk, hogy a könnyeinkkel küszködve kihajítsuk a kukába a héját.

Óriási hiba volt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ismerd meg a bőrtípusod, és Ezeket használd rá

Bőrápolás Bőrtípus

Minden ember más - tartja a mondás. Nos, ez a bőrünkre hatványozottan igaz. Sokan nem tudják, de sok-sok különböző bőrtípus létezik, amiket mind máshogyan kell kezelni, "karbantartani". Ha érdekel, milyen típusú a bőröd, és hogy kezeld személyre szabottan, akkor olvass tovább!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mindenképp szerezd be! - Csipkebogyómag-olaj 

bőrápolás csipkebogyómag olaj

Száraz, hámló bőr, terhességi csíkok, ráncok, hegek?

Ha ezeknek mind búcsút szeretnél mondani, akkor jó helyen jársz. Az eddig még majdhogynem ismeretlen csodaszer teljesen természetes módon menti meg a bőrödet, és a hatása orvosilag igazolt.

De mi is ez a kozmetikum?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Kollagén - valójában csodaszer?

kollagén szépségápolás egészség

Ha ezt a szót halljuk, azonnal a szépségápolás jut eszünkbe, azonban sok-sok más jótékony hatása is van, amire nem is gondolnánk.
A kollagén az emberek és állatok bőrében lévő fehérje. Jelen van a kötőszövetekben, és segíti a működésüket. A szervezetünk folyamatosan termeli, azonban egy idő után lelassul.

De pontosan miben is segít nekünk?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a tippek megmentik a bőröd ősszel

Egészség Énidő Pihenés

Beköszöntött az ősz, a hideg idő, a sötét napok és szürke hétköznapok. Hajlamosak vagyunk ilyenkor elfelejteni azt, hogy nem csak munkánkkal, de magunkkal is ugyanannyira foglalkoznunk kell - ha nem jobban. A hűvös időben a bőrünk jobban kiszárad, és a vitaminpótlás is háttérbe szorul. Megoldás: iktassunk be néha egy ÉN-napot, amikor csak magunkkal foglalkozunk.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)