egyéb hajápolás

A fesztiválszezon a nyakunkon – sőt, egy nagy fesztivál már le is ment – és még nincs ötleted, milyen hajat csinálj magadnak? Ez a cikk pont Neked készült!

 

A nőknél az öltözet és a haj egy kardinális kérdés, főleg, ha fesztiválról van szó. Szexi, stílusos, mégis kényelmes frizurát kell választani, ami nem mindig egyszerű, de most nem kell hosszasan keresgélned, hiszen a legmenőbb trendeket szedtem össze, amiket elkészíteni is könnyű, nem csak viselni.

Tudsz fonni? Akkor hajrá!

egyéb hajápolás

Egy fonás fantasztikusan fel tudja dobni a hajunkat, és nem is nehéz az elkészítése. Fonhatunk két oldalt, fonhatunk lentről kontyba, vagy csak egyszerűen, pár első tincset. 

Pár hajgugmi, és kész is vagy!

egyéb hajápolás

Nem lesz szükséged nagy tudásra, mindössze pár gumira, és egy késűre, amivel szét tudod választani a tingyeket. Fogj össze egy kis hajat, gumizd be, majd fogj vele össze többet. A végveredmény egyedi és fantasztikus lesz!

Egy kis csillám sosem árt!

egyéb hajápolás

A fesztivál elengedhetetlen hozzávalója a csillogás. Hogy ehhez milyen copfot, kontyot választasz, az mindegy, a lényeg, hogy kenhető  csillámot válassz, ami fentmarad a hajadon. 

Kendő a hajba

egyéb hajápolás

Ha nem akarsz sokat vacakolni - fáradtságtól, vagy másnaptól - akkor ez a te hajad lesz! Nincs másra szükség, csak egy tetszóleges színű, mintájú kendőre, amivel bármilyen módon felkötheted a hajad. Nagyon laza!

Képek: Pinterest