egyéb

Külső megfog, belső megtart – szól az a kifejezetten elterjedt mondás, amit oly sokan használnak. Sajnos, vagy nem sajnos teljesen igaz ez a mondat, hiszen ha meglátsz valakit, ránézésre nem tudod megmondani, hogy milyen személyiség, viszont a külseje megfog annyira, hogy társalgásba kezdj vele, amivel majd kiderül a folytatás. Pontosan ezért fontos – azoknak, akik párt szeretnének találni, vagy a kiszemeltjükkel találkoznak – figyelni arra, hogy a következő dolgok a helyén legyenek.

De mik azok a dolgok, amivel meg lehet fogni egy pasit?

 

Körbekérdeztem szerkesztőségünk férfi tagjait, akik őszintén elmondták, hogy mi a sorrend, mit néznek meg először és utoljára egy nőn, mi a legfontosabb számukra bennünk.

egyéb

Érdekes, de mindenkinél az elsők között van a kéz. Sokak számára ez a testrész mutatja meg, hogy mennyire ápolt a másik fél. A szép köröm, ápolt bőr, na meg persze a tisztaság nagyon fontosak a férfiaknak.

egyéb

Ami még a fontos tényezők között szerepel a fiúknak, az az arckifejezés. Természetesen ha valaki szembejön veled, az arc az első – jobb esetben – amire először rápillantasz, ha érdekel az illető, ha nem. Azt hiszem, ez nálunk, lányoknál is hasonlóan működik: aki kedvesen néz rád, befogadó, esetleg mosolyog, az azonnal elindít valamiféle kommunikációt, de ha flegma „húzzmárazanyádba” nézéssel tekint ránk az illető, akkor igyekszünk inkább nagy ívben elkerülni. Azt hiszem erre a pontra illik az a nyálas, de ez esetben jogos idézet, hogy nevess többet, hiszen nem tudhatod, mikor szeretnek bele a mosolyodba.

egyéb

A hajad mindig legyen „szalonképes”. Ez is inkább az igényesség csoportjába tartozik, idézem: hogy kezdjek el érdeklődni valaki iránt, ha csatak zsíros a haja? És ez így is van. Itt nem arra gondoltunk, hogy minden nap hajat kell mosni, de arra viszont igen, hogy akkor olyan hajviseletet kell választani, ahol nem látszik, hogy zsíros/koszos.

egyéb

Na de nem leszek álszent, természetesen a test is elsők között van, amit a srácok megnéznek rajtunk. Ám ez összefügg az öltözködéssel. Lehet bármilyen tested, ha nem tudod „használni”, és úgy öltözködsz, hogy ne vegyenek észre. Az adottságokat igenis ki kell használni. Azonban, ha az a kérdés, hogy jobban megnéznek-e egy olyan lányt, akinek az arca kevésbé tetszik nekik, de bomba teste van mint a gyönyörű lányt, kevésbé kitesizett testtel, akkor mindenkinek az utóbbi volt a válasza, tehát nem minden a test.

egyéb

Be kell valljam nehezen hoztuk össze ezt a sorrendet, mert a srácok azt mondták, hogy az összkép a lényeg. Hiányozhat a felsoroltak közül egy-egy, de lehet, hogy a másik tulajdonság annyira felhúzza, hogy elvonja a figyelmet a hiányosságról. A dolog lényege a nyitottság, ha párt keresel, lény mindig befogadó, hiszen nem tudni, kit fog majd meg a megjelenésed!

 Képek: ShutterStock