Az életben történnek néha sorsfordító furcsaságok, amikre álmában sem gondolna az ember. Illetve helyesbítek, ez a két lány álmodozott róla, de sose gondolták volna, hogy egyszer valósággá válik.

Brittany and Briana Deane Salyers randizgattak, de nem találták meg az igazit, pedig teljesen ráfeszültek a témára. Egyszer a sors közbeszólt: 2017-ben találkoztak egy ikerpároknak rendezett fesztiválon, Ohio-ban egy férfi ikerpárral, Josh és Jeremy Slayerssel.

 

A négy személyből nagyon gyorsan két pár alakult, és azóta is elképesztő szimbiózisban élnek együtt.

Nem csak rossz szóhasználat, még az esküvőjüket is egybe tartották, és mind a négyen egy házban élnek. Szerintük így könnyebb a felnőtt élet, mindent együtt csinálnak, de természetesen ebben is van bőven nehézség.

„ Ha Josh és Jeremy veszekednek, akkor megpróbálunk nem beleszólni. Ha Brianna és én veszekszünk, Josh és Jeremy ugyanúgy nem szólnak bele. Ez tényleg egy jó tanács az összes házasságban élő embernek.”

A lányok szerint nagyon jó, hogy ennyire közel állnak egymáshoz, de attól még van magánéletük, és romantikus párkapcsolatban élnek a fiúkkal.

Ez nem csak a lányok szépítése, Jeremy a következőket mondta:

Azt hiszem, a legnagyobb meglepetés a házasságban számomra az az, hogy nem annyira melós. Mindenkitől, mindig azt halljuk, hogy a házasság sok nehézséggel jár, de náluk ez sosem tűnt nehéznek.

Az ígéretes kapcsolatokból két gyermek is született 2021-ben: Jett és Jax. Ebben az egészben csak az a furcsa, hogy genetikailag ők nem unokatesók, hanem testvérek. Közös szobájuk van, közeli a kapcsolatuk.

A család rendkívül hálás, és boldog, hogy egy tündérmesében élhetik az életüket.

Forrás,képek: Intagram (@slayerstwins), People.com