Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség – vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az „anyja se ismer rá” mondat.

 

Azonban ez a cikk nem rosszindulatból készült, hanem hogy felhívjuk arra a figyelmet, hogy ezek a lányok smink nélkül is szépek, mégis celluxszal, viasszal, műorral teljesen torz képet mutatnak magukról, és nem is hasonlítanak önmagukra.

Arról nem beszélve, hogy ez a dolog szörnyen kényelmetlen, már-már fájdalmas lehet. Valamiféle vattát dugnak fel az orrnyergükbe, amitől az orruknak más formája lesz – még nézni is rossz…

Felragasztják a nem létező tokájukat celluxszal, hátraragasztják a halántékuknál a fejüket, leragasztják kívülről az orrot, és még a szemhéjukat is felragasztják.

Szomorú, hogy náluk ez lett az elfogadott kinézet, hiszen ennél jobban semmi nem támogathatná a fiatal lányok önbizalomhiányát..

Ez a nő megmutatja, hogy nem minden arany, ami fénylik, és hogy az – egyesek szerin tökéletes - „mesefigura” külső mögött egy természetes vonásokkal rendelkező lány áll.

Ti mit gondoltok erről?

Forrás: TikTok (@more.beauty)