Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Átalakították a hajléktalant - hihetetlen, mi lett belőle

átalakítás hírek

Igényes kinézet - erről csak álmodnak azok a szomorú sorsú emberek, akik életüket, mindennapjaikat az utcán töltik. Persze, sok olyan személy van, aki magának köszönheti az utcai életet, de akadnak olyanok is, akik rosszkor voltak rossz helyen..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A London Fashion Week legmegbotránkoztatóbb ruhái

egyéb fashionweek

A divatbemutatók a mai világban nem csak arra mennek, hogy új trendeket, stílusokat mutassanak meg a nagyvilágnak, hanem inkább a tervezők egymásra licitálása abban, hogy ki tudja a legemlékezetesebb ruhát alkotni - akár negatív értelemben is.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki régen a fodrászatok Magyarországon – Izgalmas előtte-utána képek

A Fortepan oldal már egyszer esélyt adott arra, hogy bemutathassam a régmúlt idők olyan archív fotóit, amik biztos nem jönnének szembe velem sehol máshol. Ezek a képek egészen 1920-as évekig nyúlnak vissza, és megismertetik velünk az akkori divatot, szokásokat, hangulatot.

Az előző cikk a divatbemutatókról szólt, ez pedig arról, hogy hogy néztek ki régen a fodrászatok, hol voltak találhatók, most mi van a helyükön (ha tudjuk a pontos címet), milyen kezelések voltak akkoriban - és persze a divatról is.

Kellemes időutazást!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A lány, aki kihasználja a tömegközlekedést: munkába menet sminkel

arcápolás sminkelés egyéb

Minden ember át tudja érezni azt a momentumot, amikor tudod, hogy korán kell kelned, hogy normálisan elkészülj a munkába, de nincs erőd. Lehet, hogy sokan a szundi gombot választják az ébresztőnél, de többen vannak azok, akik összeszorított foggal felkelnek, és elkészülnek rendesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Nem találod ki, melyik sztár kért autogramot Elvis Presleytől ezen a képen

elvispresley madonna történetek egyéb

Elvis Presley egy hatalmas sztár volt. Kicsitől a nagyig mindenki ismerte a nevét - mint jelenleg is - , ő volt a Rock 'n' roll királya. Tizennégyszer jelölték Grammy díjra, amiből háromszor meg is nyerte azt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)