Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Így néz ki mikroszkóppal a hajunk – elképesztő felvétel

A hajunk az egyik legfontosabb részét képezi a kinézetünknek. Ápoljuk, szépítgetjük, szeretjük, azonban csak "távolról" ismerjük.

Mint egy korábbi cikkemben írtam, a TikTok-nak van egy olyan oldala, ami valódi értéket képvisel, és számos új dolgot tanulhatunk/tudhatunk meg bizonyos dolgokról, amit a mindennapokban nem valószínű, hogy látnánk. Ez a videó most egy olyan lesz.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki régen a divatbemutatók – te elmennél egyre?

Egyéb divatbemutató régenésmost
A divatbemutatók története már egészen régre nyúlik vissza. A Fortepan-nak köszönhetően egészen 1942-től tekinthetünk meg róluk képeket, amik akkoriban még teljesen máshogy működtek, mint a mostani időkben.

A csillogás, a megbotránkoztató ruhák, a szigorú arcú modellek már-már kellékeit képezik a mostani divatheteknek, amivel nincs baj, azonban kellemes időutazást nyújt ez a pár ősrégi, boldog kép. A modelleket élő zenével kísérték, különböző testalkatú, stílusú modellek vonultak fel, és inkább ünneplés volt, mintsem szigorú keretek között lefolytatott reklámozása a márkáknak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2 évig naponta csinált magáról képet a férfi – eszméletlen fogyás (Videó)

fogyás egyéb

A fogyókúrába belekezdeni mindig nehézkes, ugyanakkor elhatározás kérdése. Ha kitűzünk magunk elé egy célt, és tartjuk magunkat eleinte hozzá, majd látjuk, hogy mennyivel jobban érezzük magunkat tőle, akkor csak azért is folytatjuk. Erre pedig tökéletes megoldás a képek készítése.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Évtizedeket fiatalodott a sminktől a nő – eszméletlen végeredmény

smink arcápolás fiatalodás egyéb

A smink minden nőnél egy ideig mindennapi használati tárgy, persze nem mindig ugyanolyan mennyiségben.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A legkényelmesebb és legstílusosabb fesztiválfrizurák – 2023

egyéb hajápolás

A fesztiválszezon a nyakunkon - sőt, egy nagy fesztivál már le is ment - és még nincs ötleted, milyen hajat csinálj magadnak? Ez a cikk pont Neked készült!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)