történetek egyéb hírekA szépségversenyek – minden előítélet nélkül – arról híresek, hogy a lányok teljesen mást adnak elő magukból, mint amilyenek valójában. Közönségnek megfelelő „világbékét és egészséget mindenkinek” típusú jelmondatok, kamu vigyor órákon keresztül, Csillogóbbnál csillogóbb bikinik/estélyi ruhák és kilónyi smink. Ízlések és pofonok – tartja a mondás – és ebben is van valami szép, de ha őszinték akarunk lenni, nem a természetességről híresek ezek a versenyek. Abszolút nem vagyok a smink ellen, szerintem az igényes smink öltöztet, egyfajta kifejezésmód, de ha a szépséget akarjuk rangsorolni, akkor tényleg azt értékeljük, ne pedig azt, hogy milyen munkát végzett az aktuális sminkes.

A Miss England előszobája, a Miss London megragadta az alkalmat, és meghirdette az első sminkmentes szépségversenyt. A versenyzők semmiféle kozmetikumot nem használhattak, úgymond „,meztelenül” – ami az arcukat illeti - álltak ki a nyilvánosság és a zsűrik elé.

 

A legszebbnek egy 26 éves fogászati asszisztens, Natasha Beresford bizonyult, aki így továbbjutott a Miss England nevű versenyre.

történetek egyéb hírek

történetek egyéb hírek

Rajta kívül még négy lányt díjaztak: Második, harmadik helyezetteket, majd a különdíjas első és második helyezetteket.

történetek egyéb hírek

Te mit gondolsz, sminkkel vagy smink nélkül tartandó egy szépségverseny?

Forrás/képek: DailyMail