Rengeteg az előítéletes személy a világunkban, ha a hajléktalanokat nézzük - néha jogosan is, hiszen a „van apród, cigire kell” mondatot azt hiszem mindenki ismeri, ezt nem is kell magyaráznom. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy itt sem lehet általánosítani, hiszen nem ismerjük az emberek élettörténetét, és hogy miért is kerültek oda, ahol most vannak..

Történetek

Ez a lány, Jasmine Grogan nem törődött azzal, hogy mennyire igénytelenül fest szerencsétlen fiú, csak tett egy kedves gesztust, ami az egész életét megváltoztatta.

 

A szerelmet kereső nő nem is számított rá, hogy a legváratlanabb helyen, a szupermarket parkolójában találja meg lelki társát, Macauley Murcsie-t, aki éppen ott „lakott”. A lány megsajnálta, így adott neki némi pénzt, amivel el tud lenni, de a férfi – meglepő módon – visszautasította, majd segített neki bepakolni a vásárolt cuccokat a kocsiba. Jasmine ezt meg akarta hálálni, így elhívta ebédelni, amit a férfi pironkodva elfogadott.

Ezután úgy mentek a dolgok, mintha egy elcsépelt romantikus filmben lennénk. Olyan jól elbeszélgettek, hogy a lány még egy telefont is vett Macauley-nak, hogy folytathassák, és úgy is tudják tartani a kapcsolatot. A férfinek innentől kezdve nem kellett egy napot sem az utcán töltenie, ugyanis Jasmine felkarolta, és kivett neki egy hotelszobát.

A bimbódzó románc egyre terebélyesebbé vált, nem tudtak másra gondolni, csak egymásra. A fiú szerencséjére Jasmin csak a szívére hallgatott, nem arra, mit gondolnak mások. Olyannyira megbabonázta a sanyarú sorsú fiú, hogy ő kezdeményezte, hogy ismét találkozzanak, ennek a találkának azonban Jasmine otthonában lett vége. Ettől a ponttól kezdve már nem váltak el egymástól, a fiú Jasmine-hoz költözött, kapott tőle ruhákat, amikkel állásinterjúkra mehetett. Miután szerzett magának munkát, megcsináltatta a fogait is, és végre úgy élt, ahogy megérdemelte - persze ez a lánynak köszönhető, aki nem ítélt első blikkre.

A két fiatal immáron jegyespár, és két gyönyörű gyermeket nevelnek. Macauley végre megtapasztalja milyen egy szerető, támogató, nagy családban felnőni.

A videójukat itt nézheted meg

Forrás: TikTok