Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezekkel a hajszínekkel és fazonokkal sokkal fiatalabbnak tűnsz – irány a fodrász!

hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így hordd a hajad, ha nem volt kedved megmosni

hajápolás

Nem elvárható véleményem szerint az, hogy egy nőnek minden nap tip-top kinézettel kell rendelkeznie. Nekünk is van olyan, amikor egy hosszú, melós nap után nincs kedvünk még egy órát melózni a hajunkon, vagy csak annyira későn érünk haza, hogy már nem akarjuk felkelteni a család többi tagját a hajszárítóval. Ennek ellenére nagyon igénytelenül tud kinézni az, amikor feltűnően látszik az elhanyagolt haj. Persze vannak azok a szerencsések, akik ha egy hétig nem mosnak hajat, akkor is csak minimálisan zsíros a hajuk, azonban nagyobb sajnos azoknak a tábora, akiknek két három nap után már esélytelen a kiengedett hajkorona.

Erre az esetre hoztam most pár tuti hajstílust, amivel tuti nem látszol igénytelennek!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hajszárítótól világosodó haj - hogy lehetséges?

Haj HajfestésHaj Hajfestés​A hajápolás világában szinte havonta jönnek ki új és új technikák és trendek. A legmenőbb e közül a balayage és az ombre hajstílus volt, de mára már inkább a természetesség a divat, nem az eltérő, világosabb színek. A balayage air-touch technikát pont erre találták ki: természetes világosítás mindössze egy hajszárító segítségével.

De ezt mégis hogy?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ha ezt az egyszerű módszert alkalmazod, többé nem fog töredezni a hajad!

Helló dús, egészséges haj!

hajápolás hajtöredezésA téli száraz, hideg idő nagyon megviseli a hajunkat, fejbőrünket, ami a száraz, töredezett hajkoronához vezet, amit sokan hajvágással orvosolnak…

Dobd el az ollót, mert ezzel a tuti tippel megmentheted a fürtjeidet - ráadásul természetes módon!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A lány, aki 12 éves kora óta őszül

Őszülés haj

Lauren Midgley gyakorlatilag gyerek volt még, amikor megjelentek az első ősz hajszálai. Akkor megijedt, és reménykedett, hogy valami véletlen szüleménye, ő még nagyon fiatal, nem őszülhet..
Azonban mikor körbenézett a családjában, szinte mindenki idejekorán már ősz volt, így lassacskán meg kellett barátkoznia a hajszínnel..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)