Az életünk része a változás mind kívül, mind belül. Van, aki örül ezeknek a változásoknak, azonban előfordul, hogy valaki rossz irányba változik egyes külső - vagy belső- tényezők miatt. 

Íme pár sztár, akiket tuti nem ismernél fel a régi képek alapján

 

Taylor Swift 

átalakulás

Taylor karrierje 2006-ban indult - mindössze 16 évesen - amikor kiadták első kislemezét, a Tim McGraw-t. Ezzel belopta magát az emberek szívébe, így nem sokkal utána egy nagylemeze is kijött. Azóta sok-sok albumon túl van, és valljuk be, elrepült felette az idő, persze még mindig csodásan néz ki, sőt, nagyon jót tettek neki az évek. 

Katy Perry

átalakulás

A 37 éves énekesnőt rengeteg külsővel láthattuk már : fekete, rózsaszín, szőke hajjal, és egészen rövid frizurával is, mégis azonnal felismertük a karakteres énekesnőt, azonban ez a kép igazi fejtörést okozhat, bár itt is kivehetők a vonásai. 

Kim és Kourtney Kardashian

átalakulás

Ha ezt a vezetéknevet halljuk, nem lepődünk meg azon, ha az átalakulásról beszélünk, hiszen a Kardashian testvérek enyhén szólva is a plasztikai műtétek rabjai. Előkerült azonban egy kiskori kép, ahol még őszintén, természetesen mosolyognak - ám ha nem tudnám, hogy ők azok, teljesen másra tippelnék. 

Lindsay Lohan

átalakulás

Lindsay sajnos az az ember, aki a kábítószerek rabságába került, és csak nagyon nehezen szabadult onnan. Ez meglátszik kinézetén, hiszen teljesen eltorzult az egyébként gyönyörű lány arca, ami már műtétekkel is visszafordíthatatlan.. 

Pierce Brosnan

átalakulás

A 68 éves színész és filmrendező igazán odafigyel a kinézetére: még mindig nem néz ki annyinak, amennyinek az évek beállítják. Ha valakire, rá igazán lehet mondani, hogy nem öregszik. Persze a mostani kinézete csöppet sem hasonlít fiatalkori énjére - ami lehet áldás is, főleg a bajszát tekintve.