barbie margotrobbie hírek

Nagy sikernek örvend a Greta Gerwig által rendezett Barbie, ami sokkal inkább egy vígjáték köntösébe bújtatott társadalomkritika, mintsem habos-babos, tökéletes világot bemutató film

 

Kettős érzésekkel ültem be a moziba, nem tudtam, mennyire lesz erőltetett, kellemetlen a dolog. Azt kell, hogy mondjam, a Barbie volt a legpozitívabb csalódásom eddig a filmek terén. Mindent bemutat, ami sötét foltja a mi kis világunknak, mégis vicces, izgalmas és bájos.

A szereplők szerintem tökéletes választások voltak – holott én eleinte ódzkodtam attól, hogy Ryan Goslingot (aki nekem örökké a szerelmünk lapjai szerelmes hőse marad) platinaszőkén, rózsaszín cuccban lássam. Azonban olyan ironikus volt az egész film – és ő is – hogy már el se tudnék képzelni a helyére mást. Margot Robbieval ugyanez a helyzet. Bájossága teljesen átadja Barbie „butus, kedves naivságát”, emellett a poénkodás sem áll messze a színésznőtől.

Azt azonban nem mondanám, hogy ő volt az első választás Barbie szerepére. Mint minden filmnél, itt is voltak válogatások a sztárok között. Most őket mutatom be és az okokat, hogy miért is nem jött össze a közös munka velük.

Amy Shumer

barbie margotrobbie hírek

Amy volt az első, akit kiválasztottak Barbie szerepére. Már be is jelentette, hogy ő fogja játszani, azonban a többi forgatásával nem lehetett összeegyeztetni. Vagyis ezt mondták a nagyközönségnek. Amy később nyilatkozta, hogy volt pár nézeteltérés, ő máshogy gondolt pár dolgot a filmben, mint ahogy a producer, ezért jobb is, hogy nem ő van a képernyőn. Azonban mára már úgy látja, hogy csodálatos csapat áll a Barbie mögött, és kellőképpen feminista lett, ezért tuti, hogy meg fogja nézni.

Anne Hathaway

barbie margotrobbie hírek

Miután Amy visszamondta a filmet, Anne Hathaway esélyes volt a szerepre. Azonban ez nem tartott sokáig, különböző okok miatt nem őt választották ki.

Gal Gadot

barbie margotrobbie hírek

Margot Robbie – aki nem csak a Barbie színésze, de annak társproducere is – azt nyilatkozta, hogy ő Gal Gadot-ot képzelte el Barbieland élére. A nő azonban nem volt elérhető a szerepre.

„ Gal Gadot maga a Barbie energia. Olyan hihetetlenül szép, de nem tudod őt utálni ezért, mert olyan őszinte és kedves. Egyszerűen dögös.”

A végére azonban egy tökéletes gárda gyűlt össze, és fantasztikus, tanulságos film született. Nektek hogy tetszett?

Képek: ShutterStock