arcápolás történetek celebek
A botox az a töltőanyag, amit ma már nem csak a középkorú nők alkalmaznak, hanem a fiatalok is, akiknek egy darab ránc nincs az arcukon. Ezután nem vetik meg a szilikonokat a többi testrészükbe sem. Sokan olyannyira túlzásba tudnak esni, hogy teljesen rabjai lesznek a plasztikai műtéteknek.
Blac Chyna pontosan ugyanebbe a hibába esett, pedig abszolút nem volt szüksége a beavatkozásokra. 19 éves volt, amikor először töltettett a fenekébe.

 

arcápolás történetek celebek

Blac Chyna – eredeti nevén Angela White - 2010-ben lett ismert, Nicki Minaj kaszkadőrjeként. Ezután a nevét leginkább a szeretői miatt nem felejtették el: egy ideig együtt volt Tyga-val, majd Rob Kardashiannal – és mindkettőtől született egy gyermeke.
Alapított egy szépségápolási márkát, azóta pedig szalont is nyitott, jelenleg ezzel foglalkozik.

Most azonban egy pozitív dolog ütött szöget a fejébe: vissza akarja kapni a természetességét. Az utóbbi időkben nem vetette meg a töltőanyagokat, amiket leginkább arcába, állába, és állkapocsvonalába kért.

Állítása szerint már nem érzi jól magát a bőrében, egyáltalán nem hasonlít régi önmagára, nem ismeri fel magát a tükörben. Bevallotta, hogy nem előnyös neki, amit magából csináltatott.

Ezért most úgy döntött, kiszedeti az összes ilyen dolgot az arcából, fenekéből, melléből, amit Instagramon közvetít is a követőinek. Az ő szavaival élve: készen áll arra, hogy visszatérjen Angelahoz.

Azóta már túl van pár "visszaállító" műtéten, és az eredmény magáért beszél:

arcápolás történetek celebek

Azt tervezi, hogy az összes mű dolgot eltávolíttatja magából, és mindenkit arra buzdít, hogy a fogadja el magát úgy, ahogy van. 

„ Csak azt szeretném elérni, hogy az összes nő tisztában legyen vele, hogy a szilikonos injekciók betegségeket, szövődményeket, és halált is okozhatnak. Nem éri meg.”

Képek: ShutterStock, Instagram (@blacchyna)