Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ezek a sztárok sosem plasztikáztatták magukat 

Szájfeltöltés, orrplasztika, mellplasztika és botox. Ezek a szavak már mindenkinek ismerősen csengenek, hiszen sajnos - vagy valakinek nem sajnos - már olyan dolognak tartják, mintha elmennél fodrászhoz. Mint ahogy egy előző posztomban is kifejtettem, azzal semmi gond nincs, ha egészségügyi vagy lelki okokból kell igénybe venni a beavatkozást, de a legtöbb alkalom teljesen másról, a megfelelési kényszerről szól. Egészen sok sztár a plasztikában látja az örök fiatalságot és szépséget, ezért követőik is hasonlóképpen kezdenek el gondolkodni.

Ez a pár híresség azonban épp az ellenkezőjét mutatja a rajongóinak: plasztika nélkül is lehet szép az ember, sőt!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezeket a tetkókat ne varrasd magadra, veszélybe kerülhetsz miattuk!

A tetoválások ma már hétköznapi "ékszernek" bizonyulnak, olyannyira elterjedt már, hogy az a meglepő, ha valakin nincs semmiféle varrás. Az emberek igyekeznek mindenképpen jelentéssel bíró motívumokat, rajzokat, írásokat magukra tetováltatni, de van, amikor csak megtetszik nekik valami, magukra varratják, de a jelentésének nem néznek utána..

Ami biztos, hogy ezekben az esetekben veszéllyel járhat, ha nem tudjuk a tetoválások rejtett jelentését..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mesterséges intelligencia által tervezett ruhák a divatbemutatón

ai divatbemutato hírek

A mesterséges intelligencia megjelenése sok dologra jó, azonban sokan meg is ijednek tőle. Károssá is válhat, hiszen sokan már nem maguk végzik a munkájukat, hanem az ai segítségével - a félelem is ebből fakad. Mi lesz a munkákkal, ha a mesterséges intelligencia mindent meg tud ugrani, és egyre fejlettebb? Ezek a kérdések sokasága fog feljönni a cikk után, ami még inkább bemutatja, hogy a "gépek átveszik az irányítást".

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A világ leghosszabb hajú nője – 1973-tól növeszti

hajápolás hírek guinness

A haj az emberi kultúrában mindig is különleges jelentőséggel bírt: hossza, színe és stílusa kifejezi az egyén személyiségét és kultúráját, valahol pedig a női szépség, szexualitás és egészség szimbóluma.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Horrorfilmeket megszégyenítő sminkek, amiktől garantáltan feláll a hátadon a szőr

A TikTok nevezetű videómegosztó rengeteg dologban tud meglepetést okozni, ez nem is kétség. A legnagyobb meglepetés azonban - legalábbis számomra - az az, hogy mennyi iszonyat tehetséges sminkes van, akikről még sosem hallottunk, mégis otthon, a négyfal között olyan hátborzongató sminket tudnak létrehozni, amiken a filmekben többen is dolgoznak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)