hírek

A különféle gálák nagyon fontosak a színészeknek, celebeknek, és próbálják megadni mindennél jobban a módját, különféle érdekes – sokszor túl érdekes – ruhával, ami nem mindig sül el jól. Most összeszedtük a 2022-es év legfurcsább piros szőnyeges ruháit, elő a popcornnal!

 

Fredrik Robertsson 

hírekA legerősebbel kezdek bele a cikkembe, amin azonnal megakadt a szemem. A pontos koncepció máig rejtély, ha igazán őszinte szeretnék lenni, akkor nem is szeretném megtudni, a lényeg, hogy Fredrik volt vitathatatlanul a legfeltűnőbb ezen az estén. Mindenki döntse el maga, hogy mennyire emészthető, nekem nem jött át.

Tommy Dorfman Christopher Kane-ben

hírek
Tommy nem valószínű, hogy tükörbe nézett, amikor felvette ezt a ruhát. Nagyon megosztó, ezt aláírom, a méregzöld szín pompásan mutat bárhol, na de mi ez az anyag, és fazon? Elegánsnak nem mondanám, szexinek sem, a köpenyt – ami inkább repít el minket egy Marvel filmbe, mintsem egy Gálára – abszolút nem értem. De a lényeg, hogy neki, és a tervezőjének tetszett!

Amy Schumer Chloéban

hírek
Erről a ruháról nem tudok rosszat mondani – ahogy jót sem, pont ez a baj. Mint cikkem elején írtam, a sztárok megadják a módját a megjelenésüknek, azonban Amynél minta elszakadt volna a cérna. Egy sima, fekete, hosszú ujjú ruhát viselt, amihez hasonlót bármely boltban találsz. Semmi szín,semmi csillogás. Természetesen lehet, hogy a hétköznapi stílust akarták belevinni, de egy kis szín nem ártott volna.

Sebastian Stan Valeninoban

hírek
Ha már az előző emberünknél a színeket hiányoltam, hát most kapok belőle bőven. A Valentino nem spórolta ki a rózsaszínt Sebastian szettjéből, egyetlen egy árnyalatába öltöztették minden testrészét – na jó, reméljük nem mindet….
Valószínűleg nem tartottak kést a nyakához, hogy ezt bizony felveszed, de személy szerint inkább tudnám elképzelni ezt a szettet egy nőn, mint egy férfin, de feltűnő volt, az egyszer biztos!

Gemma Chan Louis Vuittonban

hírek
Amit abszolút nem értek, az ez a ruha. Tegye mindenki a szívére a kezét. Értem én, hogy különleges divatok vannak, ki kell tűnni a tömegből, na de mi ez a szoknya? A nők pici csípőről álmodoznak, Gemmának pedig csináltak a ruhának köszönhetően egy hatalmasat. Mivel ő egy törékeny lány, ezért teljesen indokolatlan széthúzni a csípőjét ilyen furcsa módon.

Awkwafina

hírek
A narancssárga alapjáraton egy olyan szín, ami nagyon kevés esetben tud csinos lenni. De az, ahogy Awkwafinára, az Ocean’s 8 sztárjára aggatták, az megbocsájthatatlan. Az alakjához abszolút nem passzol, túl hosszú az ő 155 centijéhez, és a narancssárga szőrme az alján csak összenyomja az amúgy is pici lányt. Alacsony lányként tiltakozom!

Gigi Hadid Versaceban

hírek
Annyit mondok, hogy a téli kabátom teljesen hasonlóan néz ki, mint Gigi valószínűleg nagyon sokba kerülő Versace szettje. A színnel abszolút nincs baj, a burgundi egy csodás szín, és maga a ruha gyönyörű, NA DE EZ A KABÁT? Gyönyörű példája a túltolásnak. A több kevesebb.

Emily Ratajkowski Atelier Versaceben

hírek
Emily ruhája azonnal az Ozora fesztiválra repített.. Inkább passzolna egy többnapos bulihoz, mint a vörös szőnyeghez, de ízlések és pofonok. A felső egyébként önmagában még szép is lenne, de nem kellenének a tarka kendők.

Oscar Isaac Thom Browne-ban

hírek
Oscar nem semmit vállalt: szoknyában jelent meg a Met-gálán. A szoknyát pedig megspékelte egy hosszú szárú zoknival, lakkcipővel. Ehhez azt hiszem többet nem kell hozzáfűznöm.

Cara Delevingne Dior Haute Couture-ben

hírek
Ha már az ízlésességről beszéltünk, Cara azt hiszem elfelejtette, mi is ez a szó. Mostanában hallani szegényről ezt-azt, egyesek szerint teljesen elment az esze, mások szerint csak sok lett neki a hírnév, az biztos, hogy nem volt jó éve, és ez nem a legjobb formája, amit most mutat. A gálán konkrétan félmeztelenül jelent meg, csak egy bimbótapasz takarta a mellét – ami alapjáraton nem annyira szép látvány. A színek egyébként fantasztikusan állnak neki, de na, neki nem lehet mondani, hogy „sok a ruha”.

Emma Corrin Miu Miuban

hírek
Végezetül egy ír kismanót fogok bemutatni – legalábbis arra hasonlít. Emma a Korona című sorozatban játszotta Diana hercegnőt, és milyen csodásan álltak neki azok a gyönyörű ruhák.. De természetesen érthető, hogy inkább fiús stílusra váltott az elmúlt időben, ami nagyon passzol hozzá, na de ez a ruha too much. A magas kalap, a hegyes cipő és a férfiasan ujjatlan felsőrész mind-mind elveszik ennek a gyönyörű lánynak a nőiességét.

A véleményem természetesen szubjektív, és mind-mind iszonyú tehetséges, híres tervezőről van szó, akik napokat, heteket dolgoztak a ruhákon, ezt nem is lehet tőlük elvenni. De ahány ember, annyi ízlés, és pár ruha az enyémnek már sok volt.

Ti mit gondoltok?

 Képek: Getty Images, Vouge