met-gala tyla met hírek eygéb

A Met-gála mindig is egy olyan rendezvény volt, ahol a sztárok és szervezők egymást felülmúlva igyekeznek elkészíteni a furcsábbnál furcsább ruhákat. Az idei rendezvényen sem volt ez másképp, de ami igazán megragadta a figyelmem - és valószínűleg rajtam kívül még sokakét - , az Tyla ruhája volt.

Tyla, a 22 éves dél-afrikai énekes és dalszerző, egy meglepően egyedi és lenyűgöző ruhakölteményben jelent meg a vörös szőnyegen, ami teljes egészében homokból készült, sőt, még kiegészítőként is egy homokóra volt a kezében. 

Az biztos, hogy ehhez foghatót - még csak hasonlót sem - láttunk még sosem. A ruhát viselni egy igazi kihívás volt számára. Számos videón láthattuk azt a jelenetet, amin a vékony, pici énekesnőt felemelik, mint egy zsák lisztet, és felviszik a lépcsőn, hiszen lehetetlen volt benne nagyobb mozdulatokat megtenni anélkül, hogy kárt tegyen a ruhában. A következő jelenet játszódott le:

Egyébként ez egy Balmain ruha. A cég kreatív igazgatója, Olive Rousteing elárulta, hogy az ötlet, miszerint egy ruhát szeretnének alkotni homokból azonnal megfogta a fantáziáját, és büszke volt az elért eredményre. A ruhadarabot kifejezetten az énekesnő testére szabták, az organza anyagot pedig különböző színű homokkal szórták be, így létrehozva a lenyűgöző hatást.

Ugyanilyen buszke volt az eredményre Tyla is, aki miután megkérdezték, hogy mégis hogy fog leülni a gálán, csak ezt felelte:

"Kit érdekel, mikor ennyire cukin nézek ki?"

A híres "water" című dal előadója tehát imádta a ruhát, és meg kell mondanom, tényleg fantasztikusan festett benne. Hű volt a ruhához, hiszen iagzi homokóra alakja volt benne.

Neked tetszik?

Kép forrása: ANGELA WEISS / AFP