hírek

Azthiszem mindenkiél volt már olyan, hogy elindult bulizni, vagy esetleg csak valamilyen rendezvényre, majd rájött, hogy egy másik ruha/cipő jobban illett volna a helyzethez, mint amibe megjelent. Akkor jól jött volna egy ilyen csapat mindenki mögé, aki percek alatt átváltoztat egy teljesen másik stílusra.

Ahogy az lenni szokott, minden díjátadó házigazdája legalább egyszer átöltözik, megváltoztatja a stílusát, na de hétszer? Vanessa és csapata megugrotta ezt,és az MTV Movie & Tv Awardson ennyi különböző stílust képviselve jelent meg a színpadon

 

Lássuk is a szuper szetteket!

Vanessa bekezdett egy elegáns, kék színű ruhával, amihez mi más illene, mint egy hátrafogott, szerény hajstílus? Hatalmas, ezüst magassarkúja igazán feldobta az öltözéket.

hírek

A színpadon először egy arany, laza, flitteres ruhában jelent meg kiengedett, hétköznapi hajviselettel.

hírek

Ezt követte a már megjelent szoros konty egy kétrészes, kihívóbb ruhával.

hírek

A vadóc stílust egy sportosabb, véleményem szerint sokkal jobban hozzá illő szettel fejelte meg, színes, flitteres Squid Game inspirálta melegítővel.

hírek

Ezután egy hatalmas váltás történt, hiszen egy kalapban libbent fel a színésznő, átadván a country hangulatot.

hírek

Itt viszont elég volt a lazaságból, ismét elegánsabbra váltott – egy rózsaszín, kivágott miniruhára, egy vasalt, magas copffal.

hírek

Végezetül berobbant egy tűzpiros parókával és bőrszerkóval, csak hogy biztosan mindenkinek emlékezetes legyen a befejezés…

hírek

Szerinted melyik illik hozzá a legjobban? 

Képek: ShutterStock