Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

178 kilót fogyott, teljesen megváltozott a férfi – a nők kedvencévé vált

történetek egyéb

Kevin Creekman egy 34 éves férfi, akinek gyerekkorától kezdve meghatározta az életét a videójáték és az egészségtelen táplálkozás. Nem mozgott, nem állt fel a gép elől - csak ha muszáj volt - és rengeteg chipset és gyors kaját fogyasztott. Eljutott azonban egy pontra a súlyában, ami után ő maga is megelégelte az egészségtelen, unalmas életet: 330 kilót nyomott akkor, 18 évesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néznek ki a kifutóruhák a sztárokon

A divatbemutatók nem csak a divattervezőknek fontosak, hanem a sztároknak is, ugyanis ezekből mazsoláznak a különféle rendezvényekre, díjátadókra. Persze méretre szabva, és sokszor átszabatva egy kicsit, de az alap ugyanaz.

Természetesen minden ruha más és más minden emberen, de egy közös bennük: észbontóan néznek ki.

Íme pár kifutóruha, ami végül a sztárokra került.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Híres emberek hasonmásai a jelenből és a múltból

Egy elmélet szerint mindenkinek van legalább 7 hasonmása. Ezt a génállományunk okozza. Egy kutató, Manfred Kayser szerint mindössze 5 gén felelős az arcformákért, vonásokért. Indított egy kísérletet, ahol önkéntesek arcáról készített MRI-felvételt és fotókat. Hosszas vizsgálódás után talált két új gént, amit eddig senki sem kötött az arc genetikájához.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A férfiak ezeket nézik meg először egy nőn – ezekre figyelj oda!

egyéb

Külső megfog, belső megtart - szól az a kifejezetten elterjedt mondás, amit oly sokan használnak. Sajnos, vagy nem sajnos teljesen igaz ez a mondat, hiszen ha meglátsz valakit, ránézésre nem tudod megmondani, hogy milyen személyiség, viszont a külseje megfog annyira, hogy társalgásba kezdj vele, amivel majd kiderül a folytatás. Pontosan ezért fontos - azoknak, akik párt szeretnének találni, vagy a kiszemeltjükkel találkoznak - figyelni arra, hogy a következő dolgok a helyén legyenek.

De mik azok a dolgok, amivel meg lehet fogni egy pasit?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így zajlik az orrplasztika és ezekkel járhat - videó

egyéb

Az orrunk az a testrészünk, amit lehetetlen takargatni, az, amit az emberek első körben észrevesznek rajtunk. Ez persze nem baj addig, ameddig teljes mértékben meg vagy elégedve vele. Kevés olyan személyt ismerek, aki nem talált volna valamilyen kivetnivalót az orrán, amit szívesen megcsináltatna - ha persze nem járna ennyi fájdalommal és kiadással.

Személy szerint engem is sokáig zavart az orrom, sokszor fejeztem ki nemtetszésemet, ekkor sokan rám szóltak, hogy ugyan, semmi gond nincsen vele - én attól még így éreztem, ezért tudom, miről beszélek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)