Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A kozmetikumok, amik II. Erzsébet királynőt fiatalon tartották

hírek egyéb

Az egész ország megrendült, amikor szeptember 8-án jött a lesújtó hír: elhunyt a királynő. Egy egész világ gyászolja és hiányolja, de cikkem nem a szomorú része felé irányul a témában, hanem a csodálatos, vidám élete egyik meghatározó dolgára, a megjelenésére. Arra, hogy mégis hogyan tudta megőrizni bőre fiatalságát és szépségét egészen 96 éves koráig.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Közeledik a Sziget fesztivál! - Ezekkel az elképesztő sminktrendekkel tarolni fogsz!

Egyéb

Flitter a hajban, extrém fonatok, fülig húzott szemek és csillogás - leginkább ezek jellemzik a nagybetűs FESZTIVÁL érzést. A program, amit jobban várunk, mint a karácsonyt - és ami már csak alig pár napra van tőlünk - olyan fontos "ünnepet" tölt be számunkra, hogy nyilván megadjuk a módját annak, hogy hogyan is jelenünk meg rajta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Milyen napszemüveg illik az arcformádhoz? Mutatjuk!

egyébHatalmas nagy galibát tud okozni egy napszemüveg választás, azt hiszem ezt mindenki alá tudja támasztani. Vagy túl nagy, vagy túl kicsi - esetleg tetszik, de nem áll jól - valami mindig közbeszól, és aligha volt még olyan alkalom amikor felvetted az első szemüveget, és azt mondtad rá, hogy na ezt viszem is (velem szerintem soha).

Persze a normálisabb szemüvegboltokban olyan eladók dolgoznak, akik értenek hozzá és segítenek kiválasztani a számodra tökéleteset, de hogy ne menj felkészületlenül, itt egy kisokos, ami leírja, milyen típus illik a fejformádhoz leginkább!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Koreai szépségideálok – hihetetlen átváltozások

Ahány kultúra, annyi szépségideál, aminek meg kell felelni, vagy nem számítasz szépnek. A fájdalom lassan senkit sem érdekel, és a kockázatok sem, csak "tökéletesek" akarnak lenni, olyanok, mint a címlapon szereplő modellek. Dél-Koreában terjedt el ez leginkább, hogy az emberek úgy fekszenek kés alá, mintha kötelező lenne, sőt, szinte gyerekként szabatják át teljesen az arcukat, és a legtöbb esetben kicsit sem hasonlítanak hajdani önmagukra. Az lebeg a szemük előtt, hogy meg kell felelniük a "mangababa-divatnak". Természetesen ez ott már bevett szokás, hiszen ezek a nők azok, akik a sminket is annyira túltolják, hogy fel se lehet őket ismerni, és ez nem túlzás - de legalább az nem végérvényes..

korea átváltozás műtét

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Állítsuk meg az állatkísérleteket! - Ezeket a termékeket ne használd!

környezet állatkísérlet földhónapFelesleges, kegyetlen és gusztustalan - ez a három szó jut eszembe, amikor erről a témáról kell beszélnem. Mindig fájdalmas belegondolni - majdhogynem jobban szeretem az állatokat, mint az embereket e tettek miatt - hogy mennyi kínt kell átélniük négylábú hőseinknek csak azért, hogy tökéletes legyen a sminkünk…

Sajnos sokan nem tudják, de évi több, mint ötszáz millió állaton végeznek kísérleteket, amiknek döntő többsége kozmetikai termékek miatt történik. Az állatok nem kapnak érzéstelenítőt, nem kapnak szeretetet, az egész életük arról szól, hogy kihasználják őket.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (25),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),termékteszt (4),haj (4),sminkteszt (3),karácsony (3),Hírek (2),plasztika (2),szájfeltöltés (2),Fogyás (2),átalakítás (2),barbie (2),Smink (2),ajándék (2),tetoválás (2),fogyás (2),photoshop (2),átalakulás (2),hír (2),sztárok (2),egészség (2),Beauty (2),Egyéb (2),Bellahadid (1),AngelinaJolie (1),Haj (1),környezet (1),spray-on (1),locsolkodás (1),Történetek (1),húsvét (1),Hajfestés (1),állatkísérlet (1),földhónap (1),divatbemutató (1),celebek (1),Arcápolás (1),Yasmine Bleeth (1),4-2-4 (1),hajléktalan (1),Modellkedés (1),fotós (1),alapozó (1),fiatalodás (1),régenésmost (1),salmahayek (1),kesha (1),énekesnő (1),zacefron (1),mask (1),led (1),gyéb (1),lipfiller (1),stretchfit (1),terméktesztek (1),dry shampoo (1),szárazsampon (1),veszélyes anyag (1),teszt (1),masszázs (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),történeteke (1),változás (1),pattanás (1),ételek (1),elvispresley (1),bőr (1),műtét (1),margotrobbie (1),hajszál (1),madonna (1),sminkelés (1),ai (1),divatbemutato (1),Halloween (1),TikTok (1),fashionweek (1),guinness (1),profi sminkegyéb (1),szupermodell (1),olaj (1),Bőrápolás (1),Bőrtípus (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrén (1),migrénpiercing (1),vöröshagyma (1),fogfehérítés (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fájdalmas (1),műköröm (1),otthoni (1),köröm (1),piercing (1),sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Veszélyes (1),száraz sampon (1),Szem (1),Szempilla (1),szépségápolás (1),Műszempilla (1),múlt (1),szem (1),szépségideál (1),Szépségápolás (1),Tetoválás (1),szépségipar (1),szépség (1),Plasztika (1),hajtöredezés (1),modell (1),ijesztő (1),Csaló (1),korea (1),szeplőtetoválás (1),Connie Culp (1),szőr (1),szemöldöktetoválás (1),Őszülés (1),hajvágás (1),valóság (1),Betegség (1),média (1),Karácsony (1),házi (1),Karácsonyfa (1),Eltorzult (1),csúnyapulcsi (1),Szépség és a szörnyeteg (1),igaztörténet (1),Túlsúly (1),Sztár (1),öltözködés (1),Életmód (1),átváltozás (1)