„Nem terveztem ördöggé válni, nem az én ötletem volt. Vonzott a gonosz.”

Nem, ez nem az új gonosz halottból, vagy más horrorfilmből egy részlet, hanem egy hús‑vér ember teljesen komoly, átgondolt szavai. A következő, felkavaró cikk egy brazil férfiről, Michel Faro do Prado-ról, az emberi sátánról fog szólni. Aki nem bírja az ilyen témákat, az ne olvasson tovább!

történetek egyéb

 

Michel a hajléktalanságból és a drogok fogságából menekült egy -még talán annál is – sötétebb dologhoz. Állítása szerint kereste az útját és szembe akart nézni a démonaival – így vált ő is eggyé. A férfi 33 testmodifikáción esett át, és azt hiszem, itt megállja a helyét az a mondás, hogy „az anyja se ismer rá”. A tetoválóművész testének 80 százalékát kitetováltatta, még a szemgolyóját sem hagyta ki a dologból, de ez még a legártatlanabb dolog, amit művelt magával.

Felkészülni…

Vegyük sorra, miket is tett magával ez a tetoválóművész.

Eltávolíttatta a fülét, orrát, mellbimbóit – az egyiket sajnos el is fogyasztotta – és a bal kezének gyűrűsujját. Ezután agyarakat ültettetett a szájába, ezen kívül 4 szarvat tetetett a fejére, és implantátumokat a bőre alá.

Azonban ez még nem elég neki. Addig fog magán műtéteket végeztetni, amíg nem ő lesz a világ legátalakítottabb embere.

történetek egyéb

Felmerül a kérdés, hogy vajon ki az a nő, aki erre az arcra szeretne felébredni minden reggel, de legnagyobb meglepetésemre létezik ilyen személy, nem is akármilyen. 10 éve él párkapcsolatban egy nővel, aki hozzá hasonlóan kedveli az ördögi dolgokat. Carol Praddo-t, a feleséget démon nőként ismerik az emberek. Ezt úgy gondolom, nem kell tovább magyaráznom, csak csatolok egy képet..

történetek egyéb

A lényeg tehát, hogy a démoni pár mindenbe támogatja egymást, ha pedig az ördögi dolgok kötik őket össze, akkor legyenek boldogok. Tény azonban, hogy nem merészkednék a közelükbe, és nem a kinézetük miatt vagyok ezen az állásponton.

Ti mit gondoltok róluk?

Képek: New York Post, Dario Oliveira / Northfoto