hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

 

Hosszú, melírozott

hajápolásA hosszú haj nagyon kevés esetben áll rosszul valakinek, főleg, ha szépen ápolt. Sokan azt tartják, hogy öregít, azonban ha fel van dobva egy kis világos melírral, azzal éveket fiatalodhatunk.

Frufru

hajápolás

Az emberek eléggé előítéletesek a frufrut illetően, de van olyan személy, akinek tényleg jól áll, a fiatalosításra pedig abszolút alkalmas.

Félhosszú haj

hajápolás

A félhosszú haj tökéletes megoldás, ha nem szeretnél se rövid, se hosszú hajat. A rövid haj amúgy is öregít – hacsak nem egy jó fazon választunk.

Világos színek

hajápolás

A szőke hajszín a legtöbb embert fiatalítja, amire a legjobb megoldás a babylights technika, ami arról szól, hogy apró tincsenként szívják ki a hajat, ezzel természetes hatást kölcsönözve. Ha jól áll a szőke, ez mindenképp megoldás lehet számodra!

Képek: ShutterStock