Helló dús, egészséges haj!

hajápolás hajtöredezésA téli száraz, hideg idő nagyon megviseli a hajunkat, fejbőrünket, ami a száraz, töredezett hajkoronához vezet, amit sokan hajvágással orvosolnak…

Dobd el az ollót, mert ezzel a tuti tippel megmentheted a fürtjeidet - ráadásul természetes módon!

 

Már megjelent a cikkeimben a kókuszolaj, aminek számos jótékony hatása van - hát a hajunkon is rengeteget segít!
hajápolás hajtöredezés
Mivel antibakteriális és vírusölő hatása van, ezért a fejbőrödön alkalmazva felveszi a harcot a makacs korpával - ami a hajnövekedést is gátolja. 
A hajvégeinkkel is hatalmas barátok,hiszen jelentősen hidratálja azokat, ezzel egészséges és ragyogó hajat eredményezve. Számos esszenciális zsírsav található benne, amik megkötik a proteineket, így vastag, erős lesz a hajzatunk. 
hajápolás hajtöredezésHa nem a korpával akarod felvenni a harcot, akkor csak pótoljuk ki mézzel ( hosszú hajra 3-3 evőkanál a mézből és a kókuszolajból), keverjük el, és vigyük fel a hajunkra. A kókuszolajat fel kell melegítenünk, hogy kenhető masszát kapjunk. 
A korpa megszüntetéséhez azonban egy plusz dologra lesz szükségünk: egy kis citromlére. Keverjünk bele egy evőkanál friss citromlevet, majd kenjük el a fejbőrön. 

Használata

Vigyük fel a fejbőrünkre a masszát, majd a hajvégekre is. Egy fésű segítségével oszlassuk el, majd vegyünk fel egy zuhanysapkát, és 40 percig hagyjuk hatni. Alaposan mossuk le, és alacsony hőfokon szárítsuk meg. A pakolást heti kétszer használjuk!