hírek
A Bogdanoff fivérek Isten nyugosztalja őket – nem mindennapi dologgal híresültek el: a fizika tudományával.

Az ember azt hinné, hogy aki ilyesmivel foglalkozik, és a tudománynak szenteli az életét, annak nem fontos a kinézet, a média és az ezekkel járó dolgok. A fivérek véget vetettek a fixa ideáknak, és rácáfoltak arra, hogy a tudománnyal kockás ing, szemüveg és jólfésült haj társul.

 

Igor and Grichka Bogdanoff 1949-ben születtek Franciaországban. Már fiatal koruktól kezdve sokat foglalkoztak az ősrobbanással, majd a 80-as években ezt a médiában is hirdették, számos tudományos-fantasztikus műsort vezettek. Az emberek imádták őket, de azt nem, amivé váltak a rivaldafény miatt. Természetesen kinézetüknek is nagy szerepe volt abban, hogy felkapták az ikreket, igazán helyen fiúk voltak.

Egészen a kapuzárási pánikigvagy nem is tudom, minek nevezzem ezt – amikor is 60 éveik környékén a plasztikához nyúltak. Persze, valószínűleg csak egy ráncfelvarrással, és egy kis botoxszal indult, de a két férfi úgy ráfüggött a plasztikára, mint más a drogokra. Hiába látták, hogy vonásaik teljesen eltűntek, nem ismeri fel őket a saját anyjuk sem, és sok negatív visszajelzést kaptak, őket nem érdekelte, nem álltak le.

hírekA végén már sokan szörnyetegnek nevezték őket, akik nem tudták hova tenni a pénzüket, ezért szépészeti beavatkozásokra költötték.

Az alábbi képen látszik, hogy a fivérek abszolút nem hasonlítottak régi önmagukra, szépségüket teljesen elrontották.

hírek

A fivérek azóta egymást követve elhunytak, mindketten a koronavírus szövődményei miatt, a 72. életévükben.

Képek: The Times, ShutterStock, The Sun