ai divatbemutato hírek

A mesterséges intelligencia megjelenése sok dologra jó, azonban sokan meg is ijednek tőle. Károssá is válhat, hiszen sokan már nem maguk végzik a munkájukat, hanem az ai segítségével – a félelem is ebből fakad. Mi lesz a munkákkal, ha a mesterséges intelligencia mindent meg tud ugrani, és egyre fejlettebb? Ezek a kérdések sokasága fog feljönni a cikk után, ami még inkább bemutatja, hogy a „gépek átveszik az irányítást”.

 

Azonban egy különleges dolgot fogok bemutatni, az pedig az AI Fashion Week. A Revolve és a Maison Metaami egy mesterséges intelligenciával foglalkozó kreatív ügynökség – összeállt, és maradandót alkotott: megtörténik az első ai által generált ruhákból álló divatbemutató. Sőt, igazából a második felvonás, mert az első hatalmas sikert aratott. Vannak a ruhák közt hétköznapiak, azonban olyanok is, amik magukra vonzzák a figyelmet. Most az utóbbit fogom bemutatni.

ai divatbemutato hírek

ai divatbemutato hírekai divatbemutato hírekai divatbemutato hírekai divatbemutato hírekai divatbemutato hírekai divatbemutato hírekai divatbemutato hírek

Fotók: CNN, fashionweek.ai