Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A nő, aki egy kislány testében él – végre rátalált a szerelem!

történetek

Olyan világban élünk, ahol a kinézet alapján határozzák meg, hogy milyen ember vagy, és azonnal ítélnek - tisztelet a kivételnek. Shauna Rae számtalanszor érzékelte ezt a saját bőrén, hiszen csúnyán mondva "ritkaságnak" vélik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezekkel a hajszínekkel és fazonokkal sokkal fiatalabbnak tűnsz – irány a fodrász!

hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy fiatal szupermodell tragikus élete – A modellkedés árnyoldala 

A modellkedést elkezdeni tizenévesen vagy bejön, vagy nem, vagy bírja a modell, vagy nem. Gia Carangira sajnos az utóbbi volt jellemző.

Tragikusan rövid élete miatt nem igazán ismerik a nevét az emberek, de sokak szemében ő volt a föld első szupermodellje. Azonban nem pozitív példaként hozzák fel a nevét a divatvilágban, hanem hogy mibe NEM szabad bele esni. Persze mindennek több oka van, és ezeket fogjuk most megismerni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki a plasztika előtt a Bogdanoff-ikrek – A jóképűből  a felismerhetetlenig

hírek
A Bogdanoff fivérek - Isten nyugosztalja őket - nem mindennapi dologgal híresültek el: a fizika tudományával.

Az ember azt hinné, hogy aki ilyesmivel foglalkozik, és a tudománynak szenteli az életét, annak nem fontos a kinézet, a média és az ezekkel járó dolgok. A fivérek véget vetettek a fixa ideáknak, és rácáfoltak arra, hogy a tudománnyal kockás ing, szemüveg és jólfésült haj társul.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2022 legfurcsább Met-gálás ruhái – mit gondoltak a sztárok?

hírek

A különféle gálák nagyon fontosak a színészeknek, celebeknek, és próbálják megadni mindennél jobban a módját, különféle érdekes - sokszor túl érdekes - ruhával, ami nem mindig sül el jól. Most összeszedtük a 2022-es év legfurcsább piros szőnyeges ruháit, elő a popcornnal!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)