Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A hajvitamin, ami nem csak ígérget, hanem cselekszik– kipróbáltuk a HAIRBOOM készítményét

termékteszt tesztek

Rengeteg hajvitaminról hallottam már, aminek tökéletesre fejlesztették a marketingjét, és ezzel elhitették az emberekkel, hogy valóban működik - miközben többet árt, mint használ..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hajléktalanná vált a gazdag színésznő – így néz ki most

történetek

Mint tudjuk, az életben nagyon gyorsan változnak a dolgok. Akiben tegnap bíztál, az lehet holnap átvág, akire tegnap még számíthattál, ma már magadra hagy, vagy tegnap még gazdag voltál, ma pedig az utcán élsz. Ez utóbbit szenvedte meg Loni Willison fitneszmodell és színésznő, akivel szépen kifejezve is jól kicseszett az élet- avagy a "kedves" férje.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy lány a szájába kérte a tetoválást – nem hiszed el, hova kapta!

történetek tetoválás

A Tetoválás - mint tudjuk - egy olyan dolog, amit nehezen, és kicsit sem fájdalommentesen tud csak az ember eltüntetni, ezért mindig jól át kell gondolnunk, hogy milyen tetoválást csináltatunk, és hogy hova is kerül, ami nem zavar majd az elkövetkezendő X évben. Ez a lány nem csak a tetoválás kiválasztásában volt meggondolatlan, de olyan tetoválóművészt választott, aki még a testrészekkel is bajban van.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így hordd a hajad, ha nem volt kedved megmosni

hajápolás

Nem elvárható véleményem szerint az, hogy egy nőnek minden nap tip-top kinézettel kell rendelkeznie. Nekünk is van olyan, amikor egy hosszú, melós nap után nincs kedvünk még egy órát melózni a hajunkon, vagy csak annyira későn érünk haza, hogy már nem akarjuk felkelteni a család többi tagját a hajszárítóval. Ennek ellenére nagyon igénytelenül tud kinézni az, amikor feltűnően látszik az elhanyagolt haj. Persze vannak azok a szerencsések, akik ha egy hétig nem mosnak hajat, akkor is csak minimálisan zsíros a hajuk, azonban nagyobb sajnos azoknak a tábora, akiknek két három nap után már esélytelen a kiengedett hajkorona.

Erre az esetre hoztam most pár tuti hajstílust, amivel tuti nem látszol igénytelennek!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ez a tapasz eltünteti a pattanást! - Kiprobáltuk

termékteszt sminkteszt tesztek

A kevésbé szerencsés lányok életében kivétel nélkül eljön az a pillanat, amikor azt kívánják, bárcsak el lehetne tüntetni egy szempillantás alatt a pattanást- főleg ha valami fontos időpont, randi vagy program előtt keserítik meg az életünket. Belógattak elénk - mint valamiféle csalit - egy ideje már egy csodatapaszt, amit ha ráragasztasz a kezelendő részre, reggelre nyoma se lesz a gyulladásnak.

De ez gyakorlatban is működik?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)