Létezik tökéletes? Az igazi szépség nem relatív? Sok-sok kérdés merül fel bennem az alábbi történetet látva, és inkább szomorúnak érzem a feleség történetét, mint kiváltságosnak.

Történetünk főszereplője Dr. Phillip Craft és felesége, Anna, két igencsak zakkant személy. Ám a megkérdőjelezhető ötlet értelmi szerzője az előbbi volt.

 

Craft és Anna 1995-ben találkoztak először, egy kórház ajándékboltjában. A férj állítása szerint, amikor ő leejtett egy kártyát – amit aztán Anna felvett helyette – és lehajolt, azonnal beleszeretett, de nem ám olyan romantikusan, hogy a szeme, vagy a mosolya tetszett meg neki, hanem a szép, hosszú lábai… Ekkortól vált Anna „áldozattá”.

Persze mindenhez 2 ember kell, és Annának már kellőképpen elment az esze ahhoz, hogy belemenjen férje beteg ötletébe – de nem mindig volt ez így. A nő először teljes mértékben elutasította férje ötletét, nem akart kés alá feküdni, meg volt magával elégedve – ha már a férje nem, legalább ő…

Ám ha évekig hallgatod, hogy nem vagy elég jó, tökéletesre faraglak, mint egy babát, akkor egy idő után az ember agya elpattan. Így történt ez Annával is, miután megszülte második gyerekét. Állítása szerint már nem tetszett önmagának, megváltozott a teste a terhességektől és a szüléstől, így úgy döntött, belevág.

Nem ám pár szájfeltöltést, vagy egy kis botoxot kell elképzelni, gyakorlatilag Annának alig van olyan testrésze, ami nem lett átszabva, vagy feltuningolva. Az elégedetlen férj megcsinálta többek között a mellét, fenekét, csípőjét, felvarrta a hasát (miután zsírleszívást végzett rajta), számtalanszor botoxozta az – amúgy eleve fiatalos – arcát, és még a száját is feltöltötte. Valószínűleg ezeket újra és újra megismétlik..

Úgy érzik, win-win, Anna örül, hogy így néz ki és emellett még pácienseket is bevonz a kinézetével a férjének, aki vele villog a klienseknek, hogy „hát nézze már meg, őt is én csináltam”. Emellett a perverz férj nagyon örül annak, hogy mindenhol megnézik a feleségét, és ha fürdőruhában van, minden férfi őt lesi. Felvet kérdéseket a mentális egészsége.

Ahogy a feleségé is, hiszen a következőt nyilatkozta:

"Phillip szereti felújítani a sportkocsijait, a garnitúráinkat, bútorainkat, de leginkább engem, szóval hagytam neki, hogy feltuningoljon."

Az utolsó csepp a pohárban, ami miatt sajnálni tudom csak ezt a nőt, az az, hogy férje képes volt lenyilatkozni, hogy most sokkal jobban tetszik neki a felesége (tehát szétplasztikázva), mint amikor megismerte, fiatal korában. Most mindenki nézzen magába, és gondolkodjon el, hogy mégis hogy esne neki, hogyha a férje így nyilatkozna róla. Így azt gondolom nem csoda, ha a nő elveszítette mellette a józan eszét.

A cikkem természetesen szubjektív, én ezt gondolom a dologról, de biztos lehet más megvilágításból szemlélni a házaspár történetét.

Ti mit gondoltok?

Képek: Instagram (@body.by.craft)