zacefron történetek

Zac Efron a fiatalabb korosztály Brad Pitt-je, ezt bárki bevallhatja. A fiatal szépfiú imidzsből - amibe a High School Musical idejében szerettünk bele – egy vonzó férfivé vált, többek között a Baywatch után. De mi történt vele, amitől az arca teljesen megváltozott?

 

 

Zac Efront rengeteg támadás érte azért, mert meggyanúsították, hogy a botoxtól „torzult el” az arca, holott egy teljesen más, sokkal szomorúbb dologról van szó, amiről egyébként nem akart beszélni.

Egy súlyos baleset miatt változott meg teljesen a külseje, ami otthonában történt. Elcsúszott, és annyira szerencsétlenül esett, hogy elvesztette az eszméletét, és csak egy idő után tért magához. Amikor viszont ez megtörtént, belenézett a tükörbe, és konstatálta, hogy szó szerint leszakadt az álla. A szervezete ellensúlyozta a súlyos sérülést, emiatt növekedtek meg a rágóizmai, amit mindenki botoxnak, plasztikának gondolta…

Zac megpróbálta orvosolni a problémát, fizioterápiára járt, hogy ne legyen ilyen markáns álla, de az nem segített sokat sajnos.

zacefron történetek

Így hát a rosszindulatú kommentelők visszavehetnek a rosszindulatból, hiszen önhibáján kívül történt egy változás. Zac-et egyébként nem érdekli a social media, igyekszik távol tartani magát tőle, hiszen szerinte rengeteg rossz hatása van. Csak annyit van jelen benne, ami feltétlen szükséges.

Inkább filmes pályafutásával törődik, ami viszont ível felfelé: most fogják bemutatni új filmjét, a Vaskarmot ( The Iron Claw), ami igaz történet alapján készült, és amit Magyarországon Március 21-én mutatnak be.

Képek: ShutterStock, Instagram