történetek

Mint tudjuk, az életben nagyon gyorsan változnak a dolgok. Akiben tegnap bíztál, az lehet holnap átvág, akire tegnap még számíthattál, ma már magadra hagy, vagy tegnap még gazdag voltál, ma pedig az utcán élsz. Ez utóbbit szenvedte meg Loni Willison fitneszmodell és színésznő, akivel szépen kifejezve is jól kicseszett az élet- avagy a „kedves” férje.

 

Aki régen Baywatch rajongó volt, annak nem lesz ismeretlen a Jeremy Jackson név. Kívülről egy helyes, kedves és odaadó férfinek tűnt, döglöttek utána a nők és a képernyő imádta őt. Természetesen szemtelenül kaszált ebből, aminek termését Loni is élvezhette. Mint később kiderült, az élvezet közelében sem volt az, amit Loni a házasságuk közben érzett.

történetek

2013-ban kezdődött el hanyatlani kettejük kapcsolata, amikor is Loni nem várt tovább, és elment a rendőrségre azzal a problémával, hogy Jeremy rendszeresen bántalmazza őt és egyszer úgy elfajult avitájuk, hogy majdnem megfojtotta. Később kiderült, hogy a férfi alkoholista és drogfüggő – ez utóbbiba Loni is belecsúszott.

2014-ben ennek hatására Jeremyt kidobták a Celebrity Big Brotherből, majd egy évre rá elég komoly összetűzésbe került a rendőrséggel. Megpróbált ellopni egy autót, majd rátámadott késsel egy emberre. Természetesen a legrosszabb emberek a legmákosabbak, hiszen a csávó MEGÚSZTA a 7 év letöltendőt, elküldték elvonóra, és azóta személyi edzőként tevékenykedik, röviden éldegél, mint hal a vízben.

A történetet Loni szenvedte meg leginkább, aki nem csak önbecsülését és nőiességét, de az otthonát, pénzét, ékszereit és ruháit is elvesztette, magyarán ki lett semmizve. Annyira összeroppant, hogy felmondott a régi munkahelyén ( egy sebész asszisztense volt), lemondta a modellmunkákat, és csak halmozta a tartozásokat. 2016-ban végül elveszítette az albérletét, és az autóját is. Volt pár próbálkozása a normális életre, álláshirdetésekre jelentkezett, de sehol sem akarták alkalmazni a kábítószerek, és negatív hírek miatt.

történetek

Ezután jött a kristálymet, ami az egyik legkeményebb drog. Külseje teljesen megváltozott. Kihullottak a fogai, levágta a haját, hogy kicsit se hasonlítson a régi önmagára. Megszakította a barátaival és családtagjaival a kapcsolatot, és amikor egy közeli barátnője vacsorát, ruhákat és egy hotelszobát ajánlott neki, sértődötten elutasította. Úgy tartja, hogy nem akar senkinek sem a terhére lenni, már nem hasonlít régi önmagára, és nem akarja, hogy ezt az új Lonit bárki is megismerje a régi életéből.

„Már nagyon rég nem beszétltem a rokonaimmal. Nem akarok a terhükre lenni.”

Egyszer még egy elvonót is ajánlott neki a barátnője, hogy újrakezdhesse az életét, de azt is visszautasította.

"Nem akarom, hogy bárki is segítsen nekem. remekül vagyok."

Természetesen a mondatai nem ezt mutatják. Azt nyilatkozta, hogy nem fürdik, mert ha büdös, akkor nem rabolják ki őt. Szerinte minél piszkosabb, annál jobb. Próbálja azt mutatni, hogy neki ez teljesen megfelel, és jól érzi magát.

„Nincs telefonom, de van hol aludnom. Az ételt megoldom, találok a kukákban és a boltoknál. Mindenem megvan, mindent megoldok.”

történetek

Azt is elmondta, hogy nem beszélt Jeremyvel, nem is akar – nem, mintha a férfi felajánlotta volna a segítségét.

Mindenesetre bízzunk abban, hogy innen is fel lehet állni, de csak akkor, ha egyszer hajlandó lesz elfogadni mások segítségét, és szembenéz azzal, hogy csak akkor tud továbblépni, ha szembenéz a múltjával.

Képek, Forrás: Northfoto, The Mirror, Publinews, Profimedia