Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

A legkényelmesebb és legstílusosabb fesztiválfrizurák – 2023

egyéb hajápolás

A fesztiválszezon a nyakunkon - sőt, egy nagy fesztivál már le is ment - és még nincs ötleted, milyen hajat csinálj magadnak? Ez a cikk pont Neked készült!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Elképesztő, mit tesz a smink – az ázsiai nők még celluxot is használnak hozzá

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Ez a sminkelésnél is hasonlóan van, ahány kultúra, annyi érdekesség - vagy hülyeség - a sminkelésben. Azonban az ázsiai lányok néha már túldimenzionálják ezt a dolgot, és teljesen máshogy néznek ki a sminkelés után, mint azelőtt. Itt azt hiszem helytálló az "anyja se ismer rá" mondat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Teljesen átalakították a hajléktalant – nem ismert magára a tükörben

Az utcai élet megviseli az embert mind lelkileg, mind fizikailag. Az igényesség feledésbe merül, az, hogy hogy látják mások, szintén. A túlélés a cél.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hosszúkás az arcod? Ilyen hajat vágass!

A frizura választás nagyon nehéz történet, főleg úgy, hogyha amatőrként fogalmunk sincs, hogy milyen hajstílus állna jól. Ezért készült el ez a gyorstalpalós cikk, ami az ovális arccal rendelkező személyeket tuti kihúzza a csávából!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezért ne érj a koszos kezeddel az arcodhoz! - mikroszkópos felvétel

"Mosd meg a kezed, ha hazaérsz." 

"Ne nyúlkálj az arcodhoz a koszos kezeddel"

Biztos mindenkinek ismerősek ezek a mondatok anyáink szájából. Kiskorban ez még idegesítő lehetett, de ahogy felnövünk, egyre jobban értjük meg az akkor "csesztetésnek" vélt jótanácsokat.

Ha eddig nem is, mostmár biztos megfogadjuk ezeket a szavakat.. A következő videón egy szakember mikroszkóp alatt mutatja meg, hogy milyen gusztustalan dolgok bújnak meg a bőrünk felszínén, amit szabad szemmel nem láthatnánk.

Az tuti, hogy ezután nem érek az arcomhoz kézmosás előtt.. 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (25),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),termékteszt (4),haj (4),sminkteszt (3),karácsony (3),Hírek (2),plasztika (2),szájfeltöltés (2),Fogyás (2),átalakítás (2),barbie (2),Smink (2),ajándék (2),tetoválás (2),fogyás (2),photoshop (2),átalakulás (2),hír (2),sztárok (2),egészség (2),Beauty (2),Egyéb (2),Bellahadid (1),AngelinaJolie (1),Haj (1),környezet (1),spray-on (1),locsolkodás (1),Történetek (1),húsvét (1),Hajfestés (1),állatkísérlet (1),földhónap (1),divatbemutató (1),celebek (1),Arcápolás (1),Yasmine Bleeth (1),4-2-4 (1),hajléktalan (1),Modellkedés (1),fotós (1),alapozó (1),fiatalodás (1),régenésmost (1),salmahayek (1),kesha (1),énekesnő (1),zacefron (1),mask (1),led (1),gyéb (1),lipfiller (1),stretchfit (1),terméktesztek (1),dry shampoo (1),szárazsampon (1),veszélyes anyag (1),teszt (1),masszázs (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),történeteke (1),változás (1),pattanás (1),ételek (1),elvispresley (1),bőr (1),műtét (1),margotrobbie (1),hajszál (1),madonna (1),sminkelés (1),ai (1),divatbemutato (1),Halloween (1),TikTok (1),fashionweek (1),guinness (1),profi sminkegyéb (1),szupermodell (1),olaj (1),Bőrápolás (1),Bőrtípus (1),csipkebogyómag (1),fülbevaló (1),migrén (1),migrénpiercing (1),vöröshagyma (1),fogfehérítés (1),szépségtrükk (1),kegyetlen (1),fájdalmas (1),műköröm (1),otthoni (1),köröm (1),piercing (1),sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Veszélyes (1),száraz sampon (1),Szem (1),Szempilla (1),szépségápolás (1),Műszempilla (1),múlt (1),szem (1),szépségideál (1),Szépségápolás (1),Tetoválás (1),szépségipar (1),szépség (1),Plasztika (1),hajtöredezés (1),modell (1),ijesztő (1),Csaló (1),korea (1),szeplőtetoválás (1),Connie Culp (1),szőr (1),szemöldöktetoválás (1),Őszülés (1),hajvágás (1),valóság (1),Betegség (1),média (1),Karácsony (1),házi (1),Karácsonyfa (1),Eltorzult (1),csúnyapulcsi (1),Szépség és a szörnyeteg (1),igaztörténet (1),Túlsúly (1),Sztár (1),öltözködés (1),Életmód (1),átváltozás (1)