történetek

Sok irányból lehet megközelíteni azt, hogy hogyan tudsz személyi edzőként a klienseden segíteni. Rátaláltam a Fit to Fat to Fit nevű sorozatra, ami más megvilágításba helyezi a fogyást – vagy ugye a hízást. Itt az a lényeg, hogy az edzők még inkább átérezzék, hogy min megy át az adott ember, és hogy miben tudnak jobban segíteni neki.

történetek

 

A lényeg, hogy annyit kell hízniuk a személyi edzőknek., hogy ugyanannyi kilók legyenek a fogyni akaró személlyel. Ezt természetesen nagy áldozatokkal jár: egészségtelenül kell étkezniük, el kell felejteniük a testmozgást, és végig kell nézniük, hogy hogyan veszítik el azt a testet, amiért sok-sok évig dolgoztak. El kell mondanom, hogy ezzel nem minden esetben értek egyet, hiszen a saját egészség azért túl nagy áldozat, de ez egy személyes vélemény.

Az egyik személyi edzőt, Adonis Hill-t helyezem most előtérbe, aki 32 kilogrammot hízott, hogy utána leadhassa, hiszen Alissa – a mentoráltja – 140 kilót nyomott az edzésterv kezdetén.

Ahogy Alissa meglátta, hogy személyi edzője meghízott a kedvéért, teljesen elérzékenyült. Ezután nekiálltak 3 nehéz, intenzív hónapnak, és mindkettejük nyert vele: Alissa fogyott 26 kilót, Adonis pedig visszakapta régi formáját, amiért újra meg kellett dolgoznia.

Videóban a hatalmas átváltozás:

Forrás, képek: Shutterstock, YouTube : A&E