salmahayek történetek egyéb

Salma Hayek azon kevesek közé tartozik, akik óvták a gyermekeiket a reflektorfénytől. Annyit lehetett tudni a lányáról, hogy 2007-ben világra jött, és hogy egy francia üzletember, François-Henri Pinault az apja. A titkolózás persze azért is mehetett ilyen jól, mert habár a videó alapján anyja és lánya nagyon hasonlítanak belül, de külsőre teljesen mások. Na de viccet félretéve, személyiségügyileg alma meg a fája.

 

salmahayek történetek egyéb

A lány, Valentina Paloma igazi művészlélek. Mindig van nála egy analóg fényképezőgép, mert a fotózás a szenvedélye. A családját és barátait szokta leginkább fotózni – amire édesanyja rendkívül büszke. Szerinte Valentina sokra fogja vinni, hiszen a tanárai is el vannak ájulva attól, hogy hogyan is közelíti meg a dolgokat, hogyan is látja a világot.

Emellett hatalmas Lana del Rey rajongó, nagy szerepet tölt be az életében a smink, parfümfüggő és ugyanaz az ízlésük édesanyjával, akitől rendszeresen tulajdonít el különböző ruhákat, táskákat – amik ugyebár sosem kerülnek vissza annak szekrényébe…

Egy nagyon boldog, kedves videó a következő. Salma teljesen hétköznapi anyuka a videón, ami még szimpatikusabbá teszi az -általam – amúgy is szeretett színésznőt.

Ez azonban egy kis ízelítő volt csak, nézzétek meg a teljes videót!

Képek: Elle, ARTURO HOLMES//GETTY IMAGES, ShutterStock