Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Elképesztő - Rá sem ismersz a Baywatch egykori, gyönyörű színésznőjére

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A Baywatch sorozatot mindenki csak úgy ismeri, hogy gyönyörű nők, helyes, kitesizett férfiak lassított felvételben futkorásznak, és életet mentenek a parton - legalábbis ez jut először eszünkbe, ha meghalljuk a címét.

történetek Yasmine Bleeth Hírek

A sorozatban szereplőkből azonban nem mindenkinek jött be a számítása a színészetet illetően.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néztek ki a plasztika előtt a Bogdanoff-ikrek – A jóképűből  a felismerhetetlenig

hírek
A Bogdanoff fivérek - Isten nyugosztalja őket - nem mindennapi dologgal híresültek el: a fizika tudományával.

Az ember azt hinné, hogy aki ilyesmivel foglalkozik, és a tudománynak szenteli az életét, annak nem fontos a kinézet, a média és az ezekkel járó dolgok. A fivérek véget vetettek a fixa ideáknak, és rácáfoltak arra, hogy a tudománnyal kockás ing, szemüveg és jólfésült haj társul.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


2022 legfurcsább Met-gálás ruhái – mit gondoltak a sztárok?

hírek

A különféle gálák nagyon fontosak a színészeknek, celebeknek, és próbálják megadni mindennél jobban a módját, különféle érdekes - sokszor túl érdekes - ruhával, ami nem mindig sül el jól. Most összeszedtük a 2022-es év legfurcsább piros szőnyeges ruháit, elő a popcornnal!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Vérfagyasztó, horrorfilmbe illő sminkek – elképesztő, mire képes ez a lány!

hírek

A következő cikk eltér a többitől, ugyanis most nem a szövegen, hanem a vizuális élményen lesz a hangsúly.

Egy olyan tehetséget fogok bemutatni, akiről még eddig nem hallottam, azonban a TikTok nevű alkalmazás ha sok mindenre nem is, de erre tökéletes volt, hogy megismerjem.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A kozmetikumok, amik II. Erzsébet királynőt fiatalon tartották

hírek egyéb

Az egész ország megrendült, amikor szeptember 8-án jött a lesújtó hír: elhunyt a királynő. Egy egész világ gyászolja és hiányolja, de cikkem nem a szomorú része felé irányul a témában, hanem a csodálatos, vidám élete egyik meghatározó dolgára, a megjelenésére. Arra, hogy mégis hogyan tudta megőrizni bőre fiatalságát és szépségét egészen 96 éves koráig.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)