Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Ilyet még nem láttál – Sminkmentes szépségverseny, ahol még a szájfény is tabu

történetek egyéb hírekA szépségversenyek - minden előítélet nélkül - arról híresek, hogy a lányok teljesen mást adnak elő magukból, mint amilyenek valójában. Közönségnek megfelelő "világbékét és egészséget mindenkinek" típusú jelmondatok, kamu vigyor órákon keresztül, Csillogóbbnál csillogóbb bikinik/estélyi ruhák és kilónyi smink. Ízlések és pofonok - tartja a mondás - és ebben is van valami szép, de ha őszinték akarunk lenni, nem a természetességről híresek ezek a versenyek. Abszolút nem vagyok a smink ellen, szerintem az igényes smink öltöztet, egyfajta kifejezésmód, de ha a szépséget akarjuk rangsorolni, akkor tényleg azt értékeljük, ne pedig azt, hogy milyen munkát végzett az aktuális sminkes.

A Miss England előszobája, a Miss London megragadta az alkalmat, és meghirdette az első sminkmentes szépségversenyt. A versenyzők semmiféle kozmetikumot nem használhattak, úgymond ",meztelenül" - ami az arcukat illeti - álltak ki a nyilvánosság és a zsűrik elé.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Átalakították a hajléktalant - hihetetlen, mi lett belőle

átalakítás hírek

Igényes kinézet - erről csak álmodnak azok a szomorú sorsú emberek, akik életüket, mindennapjaikat az utcán töltik. Persze, sok olyan személy van, aki magának köszönheti az utcai életet, de akadnak olyanok is, akik rosszkor voltak rossz helyen..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok voltak még esélyesek a Barbie szerepre, amit végül Margot Robbie kapott meg

barbie margotrobbie hírek

Nagy sikernek örvend a Greta Gerwig által rendezett Barbie, ami sokkal inkább egy vígjáték köntösébe bújtatott társadalomkritika, mintsem habos-babos, tökéletes világot bemutató film

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A divat és a technológia találkozása – A meztelen Bella Hadidra 5 perc alatt fújtak ruhát

Bellahadid hírek spray-on

A divat mindig változik - vagy visszajön. Új trendek, furcsaságok tömkelege szokott megjelenni a divatbemutatókon, de az, ami a Coperani divatbemutatóján történt Bella Hadid és Fabrican előadásában, olyat még biztos nem láttunk sehol.

A Fabrican igazgatója, Dr. Manel Torres egy olyan technológiát alkotott, ami alapján többet nem kell méretet keresgélni. A spray-on egy permetező anyag, ami a kifújás után tökéletes textillé keményedik.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a sztárok sosem plasztikáztattak 

Hírek

A szórakoztatóiparban a megjelenés rendkívül fontos szerepet játszik. Van olyan híresség, aki el tudja fogadni az öregedést, van ,aki nem. Utóbbiak olan plasztikai módszerekhez nyúlnak, amivel egy idő után felismerhetetlenek lesznek mindneki számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan hírességet, akik teljes mértékben elutasítják a plasztika gondolatát.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)