Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Lefogyott a 300 kilós lány – rá sem lehet ismerni!

Képzeld csak el, hogy annyira elszaladnak veled a kilók, hogy az orvos azzal a vészjósló diagnózissal enged ki a rendelőből, hogy ha nem fogysz le, akkor bizony még a harmincadik életévedet sem éled meg - mindezt úgy, hogy nem csupán 15 kiló felesleg van rajtad.

Egy 24 éves lánynak, Amber Rachdinak ez nem egy rémálom volt, hanem a valóság. Amber nagyon szeretett enni, és észre sem vette, hogy felszaladnak rá a kilók - amikor pedig észbe kapott, akkorra már nehéz lett volna elérni a kívánt súlyt, így sokáig csak beletörődött a sorsába.. Az étel volt számára a "menekülés", állítása szerint hogyha a kajára gondolt, vagy evett, akkor nem érdekelte, hogy mások mit gondolnak róla, nem törődött semmi mással.

hírekEgyszer azonban megelégelte, hogy akárhányszor elmegy a tükör előtt, bele sem mer nézni.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


7 különböző hajstílus egy este alatt? Vanessa Hudgensnek összejött!

hírek

Azthiszem mindenkiél volt már olyan, hogy elindult bulizni, vagy esetleg csak valamilyen rendezvényre, majd rájött, hogy egy másik ruha/cipő jobban illett volna a helyzethez, mint amibe megjelent. Akkor jól jött volna egy ilyen csapat mindenki mögé, aki percek alatt átváltoztat egy teljesen másik stílusra.

Ahogy az lenni szokott, minden díjátadó házigazdája legalább egyszer átöltözik, megváltoztatja a stílusát, na de hétszer? Vanessa és csapata megugrotta ezt,és az MTV Movie & Tv Awardson ennyi különböző stílust képviselve jelent meg a színpadon

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezek a ruhadarabok jöttek vissza a divatba - te melyiket hordod?

hírek

A divatból nagyon nehéz újat mutatni, ugyanis tengernyi stílust ismerünk, amit régen, vagy most - vagy mindkétszer - felkaptak. Igen ám, a mostani időkben nem újat gyártanak, hanem inkább visszahozzák vagy ötvözik a régi idők trendjeivel, hiszen ami egyszer már bejött, minek változtatni rajta?

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hihetetlen módon csalt ki milliókat az elittől– Anna Szorokin

Csaló

Anna Szorokin - vagy ahogy ő hívatja magát, Anna Delvey - egy rendkívül okos, de folyton elégedetlen nő, aki egy dologgal indult útnak a nagyvilágba, Amerikába: az ötlettel, hogy hogyan csal ki milliókat az emberekből. Nem volt semmije, csak tervei.

A Netflix által bemutatott Inventing Anna sorozat feldolgozta a történetet, ami által megérthetjük, hogy mégis hogy lehetett mindenki oda egy ellenszenves nőért, akihez sosem lehetett elég közel kerülni. A válasz pontosan ez, a megközelíthetetlensége.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Rosszul sült el a szeplő tetoválás

A beauty-trendek nem ismernek határt, minden egyes új hóbort meglep, pedig párat még én is szoktam követni. Tudtam, hogy elérkezik egyszer egy olyan pontra, ahol már nem fogok ezekkel a hóbortokkal egyetérteni.

Vannak dolgok, amiket az embert kap az élettől, de ezt nem lehet kierőszakolni - vagyis egészen mostanáig azt hittem - ilyen például a szeplő. Emlékszem, hogy régebben ezt inkább takargatták a lányok, a mostani világban viszont már magukra rajzolják, rosszabb esetben tetováltatják. Félre ne értsetek, a szeplő egy gyönyörű dolog, és egyáltalán nem azon az oldalon vagyok, miszerint takargatni kéne azt, viszont meggondolatlanul magunkra tetováltatni a szépségfoltokat hirtelen felindulásból, mert az most éppen menő, az egészen egyszerűen butaság. Habár körülbelül 3 év alatt elhalványul, felszívódik, addig ott lesz, tönkreteheti a bőröd, hiszen még nem elterjedt ez a dolog, így nincsenek nagyon ebben a szakmában kiemelkedő művészek, akikről pozitív véleményeket találsz.

szeplőtetoválás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)