Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fillérekért dús, erős, hosszú haj – tényleg használ a házi rozmaring pakolás?

hajápolás

A rozmaring nem csak elképesztően jó fűszer, hanem számos jótékony hatása is van. Csökkenti az ízületi gyulladásokat, javítja a koncentrációt, erősíti az immunrendszert és a hajra a legjobb csodaszer.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


5 év után levágták a haját, 10 évet fiatalodott – rá se ismersz erre a férfire!

2 és fél órát utazni egy hajvágásért? Néha igenis megéri!

Egy jó fodrász, aki tudja, hogy mi illik az arcformánkhoz, tónusainkhoz kincset ér. Sokan azt gondolják, hogy csak a nőknek tud hatalmas örömet okozni egy hajvágás, vagy hajfestés, de sokszor a férfiakra még nálunk is nagyobb hatással van.

átalakulás hajápolás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezekkel a hajszínekkel és fazonokkal sokkal fiatalabbnak tűnsz – irány a fodrász!

hajápolás
A haj mindig meghatározó egy emberen, legyen az fiatal, középkorú vagy idős. A kinézetedet gyökeresen meg tudja változtatni a hajunk fazonja, színe. Noha kell hozzá idő, hogy kitapasztald melyik áll neked a legjobban, melyik fiatalít, melyik fazon illik az arcodhoz, most ebben segítünk.
Készítettünk egy kisokost, ami megmutatja, hogy melyek azok a stílusok, amik fontos hozzávalói a fiatalos kinézetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így hordd a hajad, ha nem volt kedved megmosni

hajápolás

Nem elvárható véleményem szerint az, hogy egy nőnek minden nap tip-top kinézettel kell rendelkeznie. Nekünk is van olyan, amikor egy hosszú, melós nap után nincs kedvünk még egy órát melózni a hajunkon, vagy csak annyira későn érünk haza, hogy már nem akarjuk felkelteni a család többi tagját a hajszárítóval. Ennek ellenére nagyon igénytelenül tud kinézni az, amikor feltűnően látszik az elhanyagolt haj. Persze vannak azok a szerencsések, akik ha egy hétig nem mosnak hajat, akkor is csak minimálisan zsíros a hajuk, azonban nagyobb sajnos azoknak a tábora, akiknek két három nap után már esélytelen a kiengedett hajkorona.

Erre az esetre hoztam most pár tuti hajstílust, amivel tuti nem látszol igénytelennek!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)