Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Teljesen átalakították a hajléktalant – nem ismert magára a tükörben

Az utcai élet megviseli az embert mind lelkileg, mind fizikailag. Az igényesség feledésbe merül, az, hogy hogy látják mások, szintén. A túlélés a cél.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hosszúkás az arcod? Ilyen hajat vágass!

A frizura választás nagyon nehéz történet, főleg úgy, hogyha amatőrként fogalmunk sincs, hogy milyen hajstílus állna jól. Ezért készült el ez a gyorstalpalós cikk, ami az ovális arccal rendelkező személyeket tuti kihúzza a csávából!

Tovább
Megosztom ezt a cikket


KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Fillérekért dús, erős, hosszú haj – tényleg használ a házi rozmaring pakolás?

hajápolás

A rozmaring nem csak elképesztően jó fűszer, hanem számos jótékony hatása is van. Csökkenti az ízületi gyulladásokat, javítja a koncentrációt, erősíti az immunrendszert és a hajra a legjobb csodaszer.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


5 év után levágták a haját, 10 évet fiatalodott – rá se ismersz erre a férfire!

2 és fél órát utazni egy hajvágásért? Néha igenis megéri!

Egy jó fodrász, aki tudja, hogy mi illik az arcformánkhoz, tónusainkhoz kincset ér. Sokan azt gondolják, hogy csak a nőknek tud hatalmas örömet okozni egy hajvágás, vagy hajfestés, de sokszor a férfiakra még nálunk is nagyobb hatással van.

átalakulás hajápolás

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)