Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

KÉT évig nem mosott hajat, végül elment a fodrászhoz - elképesztő változás!

hajápolás történetek egyéb

A hajmosáshoz mi, lányok sokszor úgy állunk - feltéve, ha hosszú hajunk van - hogy ráér majd holnap is. A hosszú haj odafigyelést, törődést igényel, és persze van, amikor nincs kedved nekiállni az egy órás procedúrának.

Azonban mindig az a vége, hogy belenézünk a tükörbe és azt mondjuk: egyefene, muszáj.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Agyarakat és szarvakat műttetett magára az „emberi sátán” – így néz ki most

"Nem terveztem ördöggé válni, nem az én ötletem volt. Vonzott a gonosz."

Nem, ez nem az új gonosz halottból, vagy más horrorfilmből egy részlet, hanem egy hús‑vér ember teljesen komoly, átgondolt szavai. A következő, felkavaró cikk egy brazil férfiről, Michel Faro do Prado-ról, az emberi sátánról fog szólni. Aki nem bírja az ilyen témákat, az ne olvasson tovább!

történetek egyéb

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a modell, aki kioldatta a botoxot az arcából

arcápolás történetek celebek
A botox az a töltőanyag, amit ma már nem csak a középkorú nők alkalmaznak, hanem a fiatalok is, akiknek egy darab ránc nincs az arcukon. Ezután nem vetik meg a szilikonokat a többi testrészükbe sem. Sokan olyannyira túlzásba tudnak esni, hogy teljesen rabjai lesznek a plasztikai műtéteknek.
Blac Chyna pontosan ugyanebbe a hibába esett, pedig abszolút nem volt szüksége a beavatkozásokra. 19 éves volt, amikor először töltettett a fenekébe.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


178 kilót fogyott, teljesen megváltozott a férfi – a nők kedvencévé vált

történetek egyéb

Kevin Creekman egy 34 éves férfi, akinek gyerekkorától kezdve meghatározta az életét a videójáték és az egészségtelen táplálkozás. Nem mozgott, nem állt fel a gép elől - csak ha muszáj volt - és rengeteg chipset és gyors kaját fogyasztott. Eljutott azonban egy pontra a súlyában, ami után ő maga is megelégelte az egészségtelen, unalmas életet: 330 kilót nyomott akkor, 18 évesen.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Így néz ki a nő, akiről a Barbie babát nevezték el – képek a legnagyobb márkák alapítóiról

történetek

A legismertebb világmárkák nevét - mint például a Barbie, vagy az Adidas - mindenki ismeri, de csak kevesen tudnak hozzá arcot is társítani. Ebben a cikkben megismerhetjük a világmárkák feltalálóit és a személyeket, akikről elnevezték azokat.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)