Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Rengeteget hízott a személyi edző a mentoráltja fogyása érdekében – ELKÉPESZTŐ VIDEÓ

történetek

Sok irányból lehet megközelíteni azt, hogy hogyan tudsz személyi edzőként a klienseden segíteni. Rátaláltam a Fit to Fat to Fit nevű sorozatra, ami más megvilágításba helyezi a fogyást - vagy ugye a hízást. Itt az a lényeg, hogy az edzők még inkább átérezzék, hogy min megy át az adott ember, és hogy miben tudnak jobban segíteni neki.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bombanő lett az elvált nőből – rá sem ismerni!

A mérgező kapcsolatok nem csak belül tesznek tönkre szépen lassan, hanem kívül is és - ezekben az esetekben - mentőöv egy válás. Így történt ez Emma Shepparddal is, aki 18 évig ragadt benne egy rossz kapcsolatban, ahol csak a háziasszony szerep jutott neki. Így könnyen be tud gyepesedni az ember, és emiatt nem lehet rá haragudni. Elkezdett slamposan öltözködni, nem adott úgy magára, ahogyan előtte. Ez két éve, 2020-ban megváltozott, és elképesztő átalakuláson ment keresztül.

történetek

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Hajléktalanná vált a gazdag színésznő – így néz ki most

történetek

Mint tudjuk, az életben nagyon gyorsan változnak a dolgok. Akiben tegnap bíztál, az lehet holnap átvág, akire tegnap még számíthattál, ma már magadra hagy, vagy tegnap még gazdag voltál, ma pedig az utcán élsz. Ez utóbbit szenvedte meg Loni Willison fitneszmodell és színésznő, akivel szépen kifejezve is jól kicseszett az élet- avagy a "kedves" férje.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Egy lány a szájába kérte a tetoválást – nem hiszed el, hova kapta!

történetek tetoválás

A Tetoválás - mint tudjuk - egy olyan dolog, amit nehezen, és kicsit sem fájdalommentesen tud csak az ember eltüntetni, ezért mindig jól át kell gondolnunk, hogy milyen tetoválást csináltatunk, és hogy hova is kerül, ami nem zavar majd az elkövetkezendő X évben. Ez a lány nem csak a tetoválás kiválasztásában volt meggondolatlan, de olyan tetoválóművészt választott, aki még a testrészekkel is bajban van.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Meghívta ebédelni a hajléktalant, most két közös gyerekük van

Rengeteg az előítéletes személy a világunkban, ha a hajléktalanokat nézzük - néha jogosan is, hiszen a "van apród, cigire kell" mondatot azt hiszem mindenki ismeri, ezt nem is kell magyaráznom. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy itt sem lehet általánosítani, hiszen nem ismerjük az emberek élettörténetét, és hogy miért is kerültek oda, ahol most vannak..

Történetek

Ez a lány, Jasmine Grogan nem törődött azzal, hogy mennyire igénytelenül fest szerencsétlen fiú, csak tett egy kedves gesztust, ami az egész életét megváltoztatta.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)