Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Így néz ki ma Kesha, a magyar gyökerekkel rendelkező énekesnő

Kesha Rose Sebert egy olyan művész, aki leginkébb arról ismert zenéi mellett, hogy egyedi stílusának senki nem tudott megálljt parancsolni. Kesha nem csupán egy tehetséges énekesnő, hanem egy olyan személyiség is, aki képes volt túllépni a kihívásokon és korlátokon.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


A nő, aki felismerhetetlenségig csúnyult édesanyja kegyetlensége miatt 

történetek

Egy csodálatosnak tűnő, kívülről tündöklő, de belülről rohadó életet élt fiatal korában egy gyönyörű lány, Blanche Monnier. Mindenki rá akart hasonlítani, irigyelték, amiért egy köztiszteletben álló családba született bele, és fényűzően élhetett. Úgy tűnt, semmi problémája az életben.. Egy napon a lány mégis köddé vált..

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szájfeltöltésből horror 

A szájfeltöltés egy népszerű esztétikai beavatkozás, amelyet sokan választanak azért, hogy fokozzák az arc vonzerejét és javítsák az önbizalmukat, azonban van, hogy ezzel az ellenkezőjét érik el. Fontos kihangsúlyozni, hogy minden esztétikai eljárásnak megvannak a maga kockázatai, és ezalól szájfeltöltés sem kivétel.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


55 kilót fogyott a férfi – eszméletlen, hogy néz ki most

változás fogyás történeteke gyéb

A fogyásnál már maga az elhatározás is rendkívül nehéz, és sokan már ennél a pontnál megbuknak, ami hatalmas probléma. Nem csak zavaró kinézetben, de egészségügyileg borzasztó megterhelő a szervezetnek.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ilyet még nem láttál – Sminkmentes szépségverseny, ahol még a szájfény is tabu

történetek egyéb hírekA szépségversenyek - minden előítélet nélkül - arról híresek, hogy a lányok teljesen mást adnak elő magukból, mint amilyenek valójában. Közönségnek megfelelő "világbékét és egészséget mindenkinek" típusú jelmondatok, kamu vigyor órákon keresztül, Csillogóbbnál csillogóbb bikinik/estélyi ruhák és kilónyi smink. Ízlések és pofonok - tartja a mondás - és ebben is van valami szép, de ha őszinték akarunk lenni, nem a természetességről híresek ezek a versenyek. Abszolút nem vagyok a smink ellen, szerintem az igényes smink öltöztet, egyfajta kifejezésmód, de ha a szépséget akarjuk rangsorolni, akkor tényleg azt értékeljük, ne pedig azt, hogy milyen munkát végzett az aktuális sminkes.

A Miss England előszobája, a Miss London megragadta az alkalmat, és meghirdette az első sminkmentes szépségversenyt. A versenyzők semmiféle kozmetikumot nem használhattak, úgymond ",meztelenül" - ami az arcukat illeti - álltak ki a nyilvánosság és a zsűrik elé.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)