Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Szépítő

Nem találod ki, melyik sztár kért autogramot Elvis Presleytől ezen a képen

elvispresley madonna történetek egyéb

Elvis Presley egy hatalmas sztár volt. Kicsitől a nagyig mindenki ismerte a nevét - mint jelenleg is - , ő volt a Rock 'n' roll királya. Tizennégyszer jelölték Grammy díjra, amiből háromszor meg is nyerte azt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Salma Hayek sosem látott lánya egyáltalán nem hasonlít édesanyjára

salmahayek történetek egyéb

Salma Hayek azon kevesek közé tartozik, akik óvták a gyermekeiket a reflektorfénytől. Annyit lehetett tudni a lányáról, hogy 2007-ben világra jött, és hogy egy francia üzletember, François-Henri Pinault az apja. A titkolózás persze azért is mehetett ilyen jól, mert habár a videó alapján anyja és lánya nagyon hasonlítanak belül, de külsőre teljesen mások. Na de viccet félretéve, személyiségügyileg alma meg a fája.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Filmbe illő történet – az ikrek, akik ikrekkel házasodtak

Az életben történnek néha sorsfordító furcsaságok, amikre álmában sem gondolna az ember. Illetve helyesbítek, ez a két lány álmodozott róla, de sose gondolták volna, hogy egyszer valósággá válik.

Brittany and Briana Deane Salyers randizgattak, de nem találták meg az igazit, pedig teljesen ráfeszültek a témára. Egyszer a sors közbeszólt: 2017-ben találkoztak egy ikerpároknak rendezett fesztiválon, Ohio-ban egy férfi ikerpárral, Josh és Jeremy Slayerssel.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Teljesen átalakították a hajléktalant – nem ismert magára a tükörben

Az utcai élet megviseli az embert mind lelkileg, mind fizikailag. Az igényesség feledésbe merül, az, hogy hogy látják mások, szintén. A túlélés a cél.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a világ legmagasabb nője

történetek

Rumeysa Gelgi egy 26 éves török nő, aki már hivatalosan is a világ legmagasabb nője a maga 215 centijével. Az ok, ami miatt sokkalta magasabb embertársainál, az az úgy nevezett Weaver-szindróma, amit már kisgyermekkorban rendellenes növekedés jellemez.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Szépítő

blogavatar

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Címkefelhő

egyéb (45),történetek (37),hírek (24),hajápolás (14),bőrápolás (10),arcápolás (9),tesztek (7),smink (5),haj (4),termékteszt (4),karácsony (3),sminkteszt (3),tetoválás (2),szájfeltöltés (2),ajándék (2),átalakulás (2),Smink (2),Hírek (2),sztárok (2),Egyéb (2),hír (2),Fogyás (2),plasztika (2),photoshop (2),átalakítás (2),fogyás (2),barbie (2),Beauty (2),Modellkedés (1),Arcápolás (1),stretchfit (1),alapozó (1),terméktesztek (1),zacefron (1),4-2-4 (1),celebek (1),mask (1),kesha (1),énekesnő (1),Yasmine Bleeth (1),masszázsgép (1),Stretchfit (1),földhónap (1),Történetek (1),állatkísérlet (1),környezet (1),átváltozás (1),műtét (1),húsvét (1),locsolkodás (1),masszázs (1),fotós (1),teszt (1),Hajfestés (1),Haj (1),hajléktalan (1),fiatalodás (1),Halloween (1),bőr (1),salmahayek (1),hajszál (1),ai (1),pattanás (1),TikTok (1),elvispresley (1),madonna (1),ételek (1),fashionweek (1),guinness (1),margotrobbie (1),korea (1),lipfiller (1),gyéb (1),régenésmost (1),led (1),divatbemutató (1),Bellahadid (1),spray-on (1),divatbemutato (1),profi sminkegyéb (1),AngelinaJolie (1),változás (1),történeteke (1),sminkelés (1),szépségideál (1),csipkebogyómag (1),olaj (1),Bőrápolás (1),fülbevaló (1),migrénpiercing (1),piercing (1),migrén (1),Bőrtípus (1),vöröshagyma (1),fájdalmas (1),szépségtrükk (1),műköröm (1),köröm (1),fogfehérítés (1),otthoni (1),sampon (1),száraz sampon (1),Egészség (1),Énidő (1),hajhullás (1),Eperláb (1),Lábápolás (1),Szőrtelenítés (1),Pihenés (1),kollagén (1),Szem (1),Veszélyes (1),Szempilla (1),Műszempilla (1),szépségápolás (1),egészség (1),kegyetlen (1),múlt (1),szépségipar (1),Szépségápolás (1),szépség (1),hajtöredezés (1),Őszülés (1),Plasztika (1),szupermodell (1),Tetoválás (1),Connie Culp (1),szeplőtetoválás (1),szemöldöktetoválás (1),szőr (1),modell (1),ijesztő (1),hajvágás (1),igaztörténet (1),média (1),valóság (1),Karácsony (1),Karácsonyfa (1),szem (1),házi (1),Betegség (1),Eltorzult (1),Túlsúly (1),Szépség és a szörnyeteg (1),Sztár (1),Életmód (1),csúnyapulcsi (1),öltözködés (1),Csaló (1)